Khloe Kardashian: Lamar Odom havde fire timer tilbage at leve i

Khloe Kardashian fik skræmmende nyheder om Lamar Odoms tilstand.

Af Jonas Sand - 20. november 2015 kl. 19:25

Det er lidt mere end en måned siden, at Lamar Odom blev fundet livløs på et bordel i Nevada efter flere dage med sex og stoffer. Siden er Khloe Kardashians eks-mand kommet sig en del, og det er et mirakel.
Det afslører Kardashian-søsteren i et interview med Today, hvor hun åbner op omkring hele situationen.
– De ringede og fortalte, at Lamar havde fire timer tilbage at leve i. Det var et forfærdeligt opkald at få. Jeg skyndte mig til hospitalet og fandt ud af, at han var i koma, fortæller Khloe.
LÆS OGSÅ: Lamar Odom kan ikke genkende familien
“Den hårdeste tid i mit liv”
Reality-stjernen blev ved hans side på hospitalet i to uger, inden længerne besluttede at flytte ham til Los Angeles. Og Khloe fortæller, at det var det hårdeste, hun nogensinde har oplevet.
– De skulle teste ham en del, og jeg skule træffe medicinske beslutninger. Det var skræmmende. Jeg måtte træffe risikable beslutninger. Måske er der 80 procent chance for, at han dør af en operation – men 90 procent chance, hvis han slet ikke får operationen.
– Men jeg var nødt til at træffe alle de beslutninger. Det var hårdt – det tror jeg, at det ville være for alle. Det var nogle af de følelsesmæssigt hårdeste uger i hele mit liv.
LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian taler ud: Jeg finder IKKE sammen med Lamar igen
Ikke uden omkostninger
Den sidste tid har været hård for Lamar Odom, men også Khloe Kardashian er blevet ramt efter sygebesøget. Ifølge TMZ har reality-stjernen nemlig fået en stafylokok-infektion i et sår på hendes ben.
– Det er så skræmmende. Hun er så syg, fortæller en kilde til det velinformerede sladdermedie, der også kan fortælle, at reality-stjernen har aflyst flere planlagte promoveringer af sin nye bog på grund af sygdommen.
Herunder kan du se interviewet med Khloe Kardashian:

LÆS OGSÅ: Dét viser Lamars blodprøver
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.