HOT NEWS: Kardashian-søster dropper kæresten

‘Keeping Up With the Kardashians’-stjernen har været single de sidste par uger.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 9. februar 2016 kl. 20:55

Khloe Kardashian og James Harden har været meget igennem i den seneste tid, hvor Kardashian-søsteren har brugt en masse tid med eks-manden Lamar Odom, som hun officielt stadig er gift med, efter hans uheld. Og det har nu ødelagt forholdet.

(Foto: All Over)

James Harden og Khloe Kardashian gik fra hinanden for flere uger siden. (Foto: All Over)


– Hun droppede ham for flere uger siden, afslører en kilde over for det amerikanske sladderblad US Weekly og bekræfter dermed, at Khloe igen er single.
GALLERI: Rob Kardashian større end nogensinde
Lamars vilde forbedring
De sidste måneder har Khloe Kardashian været meget sammen med Lamar Odom, efter han blev fundet bevidstløs på et bordel i Nevada. Den tidligere NBA-stjerne var tæt på at dø, og meldingerne var længe dystre. Men nu tyder det på, at han er i bedring.
Det velinformerede sladdermedie TMZ skriver, at han har det meget bedre. Forleden var han på vandretur med Khloe og Kim Kardashian, og selv om han stadig har problemer med hukommelsen og med at tale, så er det småting i forhold til tidligere.
Hans hjerne fungerer stadig langsomt, men han kan omsætte sine tanker til ord og endda deltage i samtaler. Mediet fortæller desuden, at hans forbedringer er så markante, at han stadig drømmer om at komme til at spille basketball igen.
Se flere billeder i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Tyga: Jeg vil have sex med Kim Kardashian
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.