WHAT! "Løvens Hule"-løve ansætter sikkerhedsvagter

Den garvede løve blev ledsaget af to helt særlige gæster ved årets Smukfest.

Den garvede løve fra DR-programmet "Løvens Hule" Jesper Buch så sig nødsaget til at hive et par ekstra gutter med sig, da han i sensommer deltog i festlighederne i Skanderborgs bøgeskov.

Her blev der traditionen tro afholdt den årlige musikfestival "Smukfest", som flere kendte ansigter gladeligt deltager i.

LÆS OGSÅ: Kong Frederik er rejst fra syg mor

Iværksætteren lagde da også et besøg forbi den østjyske skov i selskab med nogle ganske særlige gæster.

- Ja det er måske lidt udansk at være en smule mandsopdækket på en festival i Danmark, indleder han i et opslag på Instagram.

Den tidligere løve blev ledsaget af to sikkerhedsvagter, der gik på hver sin side af ham. Og netop hvorfor afslører han også i opslaget, der viser en række billeder af Jesper Buch og de to vagter, der dog har fået deres ansigter slørede.

- 99 procent af alle, der kommer hen (og hilser, red.), er glade, skønne optur-mennesker, som egentligt blot har et kort budskab eller en 'highfive'. Og så er der en procent, som kommer med en skidt energi, forklarer han i opslaget.

Og tolker man ud fra opslaget, lyder det da også som om, Jesper er ganske glad for, han tog sine to bodyguards under armen, så han kunne nyde festlighederne uden alt for mange forstyrrelser.

 Se hele opslaget herunder:

LÆS OGSÅ: Cengiz i vildt projekt: Har brugt en million