'Vild med dans'-stjerne sælger imponerende lejlighed

Lejligheden emmer af dens farvestrålende beboere, og så ligger den midt i København.

YouTuberen Rasmus Kolbe, som bedst er kendt som 'Lakserytteren' har netop sat sin ejerlejlighed på Frederiksberg til salg for intet mindre end 5.995.000 kroner. Det er hele 790.000 kroner mere, end Lakserytteren selv gav for den, da han købte den i oktober 2021.

LÆS OGSÅ: Højgravid Patricia Thyberg ramt af sygdom: Sættes i gang før tid

Da han købte lejligheden for tre år siden, bød han 10.000 over den udbudte pris for at sikre sig de 82 kvadratmeter på 4. etage i hjertet af København. 

I boligannoncen, som kan ses her, kan man se lejligheden med den meget anderledes indretning og tapet, der blandt andet kunne ligne lakseskind. Man kan også se Rasmus' berømte tegnebord, hvor han laver sine kreative udfoldelser. Se alle billederne af lejligheden her.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette' har født

Rasmus og kæresten Sarah blev forældre for første gang sidste sommer, da deres datter kom til verden, men det vides ikke, om det er på grund af mangel på plads, at de nu skiller sig af med lejligheden.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par afslører TV-snyd

Rasmus Kolbe er en af Danmarks største influencere med tusindvis af følgere på Instagram, TikTok og YouTube. Han startede sin karriere på Snapchat under navnet 'Lakserytteren', som siden er blevet hans faste alias. Han blev kendt af den ældre generation også, da han i 2021 deltog i 'Vild med dans'.