Michelle Dalsgaard og Kristian Aagaard Immerkær Hansen

TV 2-par skal være forældre: Afslører navnet

Parret havde svært ved at blive enige.

For fire år siden fandt Michelle Dalsgaard og Kristian Aagaard hinanden for rullende kameraer i TV 2-programmet 'Fem fyre flytter ind', og siden er det gået strygende for parret.

LÆS OGSÅ: Jenna og Albert afslører detaljer om hemmeligt frieri

Artiklen fortsætter under videoen...

For knap en måned siden kunne tv-parret fortælle, at de skal være forældre til deres første barn sammen, der forventes at komme til verden mellem jul og nytår.

Sidste uge kunne de så fortælle, at det er en lille dreng, der tilslutter sig den lille familie.

Og nyheden om kønnet lyder til at falde i god jord for parret, der ellers har haft svært ved at finde den rigtige sammensætning af bogstaver til deres kommende barn.

- Jeg og Kristian var kun enige om et drengenavn og kunne på ingen måde finde et pigenavn som vi begge kunne lide, så på en eller anden måde var det vel heldigt nok at vi skal have en dreng. Det var enten den ene eller den anden, der sagde nej, skriver Michelle i et opslag på sin Instagram og fortsætter:

- Derfor kan vi nu afsløre, at vores dreng skal hedde Arthur.

LÆS OGSÅ: 'Grænseløst forelsket'-par sammen igen: Flytter til LA

Hun forklarer videre, at navnet oven i købet har en ganske særlig betydning.

- Ifølge skotsk/keltisk stammer navnet Arthur fra ordet artos, som betyder Bjørn, og derfor har vi købt en bjørnelampe og en pude med en bjørnepote, skriver Michelle i opslaget, hvor man kan se billeder af den kommende søns nye gear, og afslutter med at slå fast:

- Jeg ved, at mange siger, “det er ikke sikkert han ligner en Arthur når han kommer ud“, men for os ligner han allerede en Arthur, så det bliver altså ikke anderledes.

Udover at dele deres kærlighedsrejse i datingprogrammet på TV 2, så har parret også delt deres rejse efter at finde drømmeboligen i 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed' i 2022.

Kristian har i forvejen børnene Max og Freia.

LÆS OGSÅ: Tony Dakota betaler: Saiyan vil under kniven