Jacob fra "Det fede fællesskab".

TV 2-deltager i stor sorg over dødsfald

Jacob Raarup Hvid Hansen er i stor sorg over at have mistet sin tidligere nabo og kollega.

Jacob Raarup Hvid Hansen, der deltog i TV 2-programmet "Det fede fællesskab" er i dyb sorg disse dage. Det skriver han i et opslag på sin Instagram-profil. 

LÆS OGSÅ: Afslører dødsårsag: Sådan var Moppers sidste tid

Det drejer sig om den 61-årige buschauffør, der i Flensborg mistede livet, da han på en vagt fik et ildebefindende og kørte galt. 

Artiklen fortsætter under videoen.

- Det er med stor sorg, at jeg i dag har modtaget beskeden om, at min tidligere nabo og kollega er afgået ved døden. Jeg vil altid huske hans varme hjerte og det store smil, der lyste op i vores mange samtaler, skriver Jacob i opslaget. 

Jacob og buschaufføren er tidligere naboer, og har også arbejdet sammen som buschauffører. Jacob beskriver det tragiske dødsfald som "en buschaufførs største frygt".

- Som naboer betød de stunder meget for mig, og da vi senere arbejdede sammen, fortsatte vores snakke på busstationer og holdepladser rundt omkring. Vi delte mange grin og gode øjeblikke, men i dag er en dag præget af dyb sorg. For få dage siden skete den tragiske ulykke i Flensborg, som mange har hørt om – en buschaufførs største frygt blev til virkelighed, da han faldt om under kørsel, fortsætter han i opslaget.

LÆS OGSÅ: Faldt fra tredje sal: Liam Payne er død

Til HER&NU/Realityportalen uddyber Jacob, hvor gode venner de var.

- Vi har haft mange personlige samtaler gennem årene, hvor vi delte både livets op- og nedture. Det efterlader dybe spor, når man har kendt hinanden i omkring 10 år. Vi mødtes første gang, da jeg boede i en ungdomsbolig, hvor han var min nabo, siger han.

LÆS OGSÅ: Efter kejsersnit: Mette Sommer går imod lægernes anbefaling 

Venskabet blev kun stærkere, da de fandt ud af, at de særligt havde en stor ting til fælles.

- Han var altid klar med gode råd, og vi fik mange hyggelige snakke sammen. Senere fandt jeg ud af, at han også var buschauffør, da jeg selv begyndte i samme job, og vores samtaler fortsatte og blev endnu tættere, når vi mødtes på busstationerne rundt omkring, afslutter Jacob.

Du kan se hele Jacobs opslag på Instagram herunder: