'Det fede fællesskab', 2023

'Fede fællesskab'-deltager klar til 'Bachelorette'

Hun har jagtet vægttabet på tv, og nu drømmer hun om at jagte kærligheden på tv.

Tidligere på året brød Trine Sofie Høgh med kæresten gennem fire år. Det skete efter en hård periode efter tv-deltagelsen, hvor Trine endte ud i et kortvarigt stofmisbrug. Den dag i dag har hun fået hjælp og er atter kommet på rette kurs. 

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne i babylykke

Derfor er hun også igen begyndt at drømme om kærligheden og at finde ham, hun skal have børn med. Hun jagter kærligheden på diverse datingapps, men hun er ikke afvisende for også at ville jagte den på tv.

- 'Bachelorette' er drømmen, hvis var villig til at tage en ind, der ikke er åleslank, så kunne det godt være noget, jeg ville være med i. Jeg synes, det ville være mega fedt, hvis de tog sådan en som mig ind for at vise, at der findes andre typer. Det ville jeg rigtig gerne, jeg ville jo gerne vise, at skønhed både kommer udefra, men også godt kan komme indefra, fastslår hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Så meget har Jackie brugt på skønhedsoperationer

- 'Gift ved første blik' kunne jeg godt finde på. Grunden til, jeg kunne tænke mig det, er, at jeg er meget spontan. Jeg er eventyrlysten og elsker at kaste mig ud i ting, så det kunne bare være en fed måde at finde kærligheden på.

Da Trine fandt sammen med sin ekskæreste, matchede de på Tinder og fire dage efter sad de på et fly til Budapest, hvor de tilbragte fem dage sammen. Så Trine er ikke bleg for at kaste sig ud i hverken eventyr eller nye relationer, og hun er også villig til at flytte for kærligheden.

Mens Trine venter på den store kærlighed, så er hun ved at færdiggøre sin uddannelse som serviceøkonom med en bachelor i innovation og entrepreneurship, og så har hun startet intet mindre end to virksomheder. Hun har sin egen virksomhed, hvor hun tilbyder virksomheder at lave kcontent for dem på de sociale meder, og så har hun en hobbyvirksomhed, hvor hun laver negle på folk.