Tidligere paradiso afslører ny karriere

Efter en turbulent tid har Kian Damsgaard igen fundet kursen, og nu er han sprunget ud i et nyt projekt.

Da Kian Damsgaard deltog i 'Paradise Hotel' sæson 12 i 2016, var han en af de mest markante spillere, og han vandt Mr. Paradise. Senere deltog han i 'Date mig i et døgn', men efterfølgende gik det dog ned ad bakke for ham, og tidligere på året fortalte han, at han var endt i et misbrug.

LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud om graviditetschok: De sagde, babyen var død

- Mit navn er Kian, jeg er 30 år gammel, og jeg er misbruger. De sidste fem år af mit liv, der har jeg indtaget kokain på et højt plan - rigtig rigtig meget. Jeg har kæmpet med det her i så lang tid, og jeg har aldrig rigtig prøvet at blive clean. Jeg har sagt, jeg ville prøve, og jeg har givet det et par halvhjertede forsøg. Men 2024 er det år, hvor jeg bliver clean, jeg blev clean, jeg er clean, fastslog Kian i en video tilbage i januar.

Siden da har Kian været clean, og nu er han klar til at dele ud af sit forløb, sin kamp og hele sit liv.

-  I dag kan jeg med stor fornøjelse fortælle, at jeg er klar med mit nye foredrag, skriver Kian på Instagram, og overfor Realityportalen / HER&NU tilføjer han:

LÆS OGSÅ: Flere ændringer i 'Robinson Ekspeditionen'

-  Mit foredrag omhandler mit liv og min barndom. Hele den rejse jeg har været på fra barns ben af, og op til mit liv i 'Paradise' og derfra ned til en status som hjemløs og misbruger. Idéen med foredraget er at give lytteren nogle værktøjer til lettere at kunne tage beslutninger i livet. Og måske endda ændre et syn og et perspektiv hos er par enkelte unge, der sidder med lignende problemstillinger. Jeg ønsker, at folk skal gå fra foredraget med noget at tænke over.

LÆS OGSÅ: Lene Beier klar: Sæt kryds i kalenderen

Man kan booke Kians nye foredrag på Artebooking, som også huser navne som Bubber, Anne Laxholm og Cecilie Frøkjær. Her kan man læse mere om foredraget, hvor Kian også svarer på lytternes spørgsmål.

- Man vil få en ærlig og rå fortælling om livet bag kulisserne i reality-tv, de faldgruber der kan følge med, og hvordan man kan finde vej tilbage, selv når livet ser sortest ud. Hans mål er at give dem redskaber og perspektiver, der kan styrke deres evne til at træffe gode beslutninger og overkomme personlige udfordringer og bidrage positivt til deres personlige udvikling og vækst, lyder det på hjemmesiden.

LÆS OGSÅ: Nu kan du leje vinderhuset fra ‘Sommerdrømme'

Kian glæder sig til at komme ud i landet med sit nye foredrag og slår fast, at hans kæreste, Line, og hendes mor har en stor del af æren for, at han nu er klar til at fortælle om sin rejse. Line hjælper også med bookinger af foredraget.

- Meget af den succes, jeg føler for tiden, er takket være dem. Udover foredrag så passer jeg mine møder i det fællesskab jeg kommer i og bruger enormt meget tid på at prøve at komme i form. Det er ligesom dér mit primære fokus er, når jeg ikke arbejder på at komme ud til skoler og lignende med foredraget, slutter Kian.

LÆS OGSÅ: Anne Stampe afslører: Det er mine bedste 'Løvens hule'-investeringer

Kian har en søn ved navn Mason på tre år, men han danner ikke længere par med moren, som kun var et kort bekendtskab. De nåede at gå fra hinanden, inden sønnen kom til verden i november 2020.