Nu undskylder de

Der er sket lidt af en kovending, efter arrangørerne blev ramt af massiv kritik.

Midt under et interview med HER&NU på den gyldne løber blev sangerinden Camma Okami ført væk af vagter til Simba Prisen søndag. 

LÆS OGSÅ: "Årgang 0"-Mathilde springer køen over: Er startet i fertilitetsbehandling

Det skete, fordi Camma var dukket op i en kjole, hvor der var et aktivistisk budskab på kjolen, som stillede spørgsmål ved Influencernes fejring af dem selv midt i humanitære kriser, krig, kønsdiskrimination og sexismedebatten, som mange ifølge Cammas kjole ikke tager stilling til.

LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso skal have fedmeoperation

Artiklen fortsætter under billedet af Camma med den omstridte kjole, og hele interviewet kan ses øverst i artiklen.

Camma til Simba Prisen 2024

Efterfølgende forklarede den ene af de tre arrangører Mia Marslew, at beslutningen skyldtes, at der var et ordensreglement, og så langede hun ud efter Camma.

LÆS OGSÅ: Husker du, da Ungdomshuset blev ryddet for 17 år siden? Så er denne tv-serie til dig

- Der er selvfølgelig plads til politiske budskaber. Jeg synes bare, man skal tænke over, hvornår man gør det. Nu er vi kommet i aften for at holde en fest. Nu skal vi også huske på, at Camma gør alt for at blive kendt. Hun var inviteret sidste år for netop at blive kendt, og at hun så vælger på år to at stille sig op og opføre sig på den måde. Man kommer egentlig og prøver at ødelægge festen med politiske budskaber. Det synes jeg ikke er i orden, sagde Mia Marslew til Ekstra Bladet søndag.

LÆS OGSÅ: Frederik og Morten: Afslører tvillingernes navne

Efter episoden har både Mia Marslew, Jasmin Lind og Mika Schultz fået en del kritik for at have smidt Camma ud, men alle tre har været tavse omkring episoden. Nu er der dog sket lidt af en kovending, og på Instagram undskylder de.

-  Vi er alle tre arrangører af Simba Prisen meget kede af, at situationen vedrørende Camma under Simba Prisen 2024 opstod, og at hun endte med en dårlig oplevelse. Det vil vi gerne undskylde. Det var aldrig vores intention, skriver arrangørerne og påpeger, at de også har rakt ud til Camma og undskyldt.

LÆS OGSÅ: Tobias Hamann om at være nybagt far: Vi har været lidt pressede

De skriver, at der var et ordensreglement, som skulle overholdes, og så måtte de træffe en hurtig beslutning. Nu erkender de dog, at beslutningen var forkert, og at Cammas handling var fredelig.

Camma har endnu ikke kommenteret på undskyldningen, og den lukker da heller ikke for de kritiske kommentarer. Se hele opslaget herunder: