Sparebøssen knust: Familien Vang udvider stalden

Hvis Mascha og Hollie brugte mange timer i stalden før, så bliver det kun til flere fremover.

Influencer og iværksætter Mascha Vang bruger meget tid i stalden sammen med sin datter Hollie Nolia. Hollie har sin egen pony og Mascha en hest, så der går mange timer med at strigle og muge ud hver dag.

LÆS OGSÅ: Jenna og Albert: Det skal vores dreng hedde

Og fremover skal der lægges endnu flere timer i stalden, for Hollie har haft den store pung fremme og har købt endnu en pony.

- Hollie har knust sparebøssen og købt sig endnu en pony. Velkommen til Rondo Royal - Dansk Sports Pony, Vallak 13 år, Kat. 2 på 138 cm. Vi kender Rondo i forvejen, da han ofte er foldmakker med Allure og Catchmo, og vi er så glade for, at Freya har ladet os få æren af at overtage ham, skriver Mascha i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører indbrud: Føj, det er så ækelt

Artiklen fortsætter under opslaget.

Mascha forsikrer i en story, at der er tale om en udvidelse i familien.

- Allure (Hollies første pony red.) tager det helt roligt. Han skal ingen steder, for ham kan vi ikke undvære.

Gør det for Hollie

Mascha har tidligere udtalt til HER&NU, at hendes interesse for heste udelukkende skyldes hendes datters interesse.

- Jeg prioriterer virkelig tiden sammen med min datter, og jeg vil sige, hvis ikke det var, fordi Hollie havde den interesse for heste og ponyer, så havde jeg ikke gjort det. Det er udelukkende for at være sammen med hende, fortalte Mascha til gallapremiere på 'House of the Dragon' og tilføjede:

- Havde hun nu ønsket at spille skak eller håndbold, så havde det været der, jeg var. Men nu er det her, vi er, og så går jeg all in, og det er simpelthen for at prioritere tiden sammen med hende, så det kommer før alt muligt andet.

LÆS OGSÅ: Hemmelig 'Vild med dans'-stjerne syede Jennas brudekjole

At Mascha går all in på sin datters interesse må siges at holde stik, for foruden en masse tid i stalden og køb af egen hest, så kigger Mascha også efter ny bolig. Hun vil nemlig gerne have en gård, hvor de kan bo side om side med hestene.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson har født

"Vild med dans" 2021, 22/10/2021 Hollie Nolia Kiesa VangMascha Vang