Sofie og Daniel er flyttet sammen

Tv-parret har allerede taget forskud på glæderne.

Siden slutningen af maj har den 27-årige nordjyde Sofie Martinusen haft den danske hovedstad i sigtekortet som sin næste bopæl.

LÆS OGSÅ: CUTE! Er Daniel og Sinan blevet kærester?

Også hendes 'Bachelorette'-bejler Andreas W er klar til at skifte tilværelsen i Aalborg ud med et liv i København, og de to 'Bachelorette'-deltagere forsøger derfor at finde en bolig sammen til oktober, hvor det passer med hans opsigelsesperiode.

Det betyder dog ikke, at Sofie ikke kan nyde godt af den sjællandske sol i mellemtiden. Hun er nemlig allerede rykket østpå - og ind hos kæresten Daniel Lazrak, der fik hendes sidste rose i programmet.

Det fortæller de i ugens afsnit af 'Marcus og Realitypanelet', hvor snakket falder på, hvad fremtiden byder på for parret, og det viser sig, at de allerede har taget hul på et kapitel, der ellers ligger langt fremme.

- Sofie har opsagt sin lejlighed, så lige nu bor hun faktisk hos mig. Nu bor vi lidt sammen i en lille periode, og så flytter hun i sin egen lejlighed, når hun får den, forklarer Daniel.

LÆS OGSÅ: Gravide Helena Witt scorer nyt job: Anderledes fremtid

Tv-turtelduerne har da også gjort sig en del overvejelser omkring, hvorfor de netop ikke ønsker at slå pjalterne sammen endnu.

- Vi skal bare være kærester og nyde hinanden. Hvis man skal være sammen resten af sit liv eller i mange år, så kommer alt det der. Så bare slow it down og små skridt. Have ordentlig tid til hinanden og ikke gå for hurtigt ind i den der hverdagsmølle, der kommer, lyder det fra Sofie, mens Daniel supplerer:

- Jeg tror også, at vi begge to har brug for at have vores eget liv ved siden af. Det bedste er, at man bor i samme by, men har hver sin base.

Det midlertidigt fælles tag over parrets hoveder er altså kun af praktiske årsager, og Sofies ryk til storbyen er ikke kun for kærlighedens skyld.

- Jeg vil gerne vide, at jeg er herovre for mig selv, og at jeg ikke kun kan klare mig med Daniel, hvis vi bor i lejlighed sammen. Jeg vil gerne vide, at jeg kan skabe mit eget liv og være mig selv herovre. Og så er han med i min hverdag, når han kan det, forklarer Sofie.

LÆS OGSÅ: Lissa afslører krav til kommende 'Bachelorettes'

Du kan lytte til hele afsnittet herunder: