B.S. Christiansen har skiftet karriere: Sådan går det i dag

71-årige B.S. Christiansen har ingen planer om at trække stikket foreløbig.

Den tidligere jægersoldat Bjarne Slot Christiansen, bedre kendt som B.S., bruger sin erfaring fra sin tid som soldat til at hjælpe elitesportsudøvere og folk fra erhvervslivet med at udleve deres maximale potentiale.

- Det jeg synes, er vildt spændende (ved mit arbejde, red.) er, hvordan jeg hjælper med at udvikle dem, fortæller B.S. begejstret til HER&NU, da vi møder ham under et besøg på TV Midtvest.

LÆS OGSÅ: Hemmeligt bryllup: Morten Hjulmand er blevet gift

Det kan dog godt være vanskeligt at arbejde sammen med B.S., og senest, da han i vinters tog FC Midtjylland-fodboldspillerne, som han er mentaltræner for, med ud i den skotske vildmark.

Her var holdet nemlig virkelig på udebane, da de skulle kæmpe sig gennem både fysiske og mentale udfordringer.

- Det gik helt forbavsende godt faktisk, siger han og uddyber:

- Det er jo ikke bare sådan lige at tage 30-40 mand med ud i vildmarken og presse dem helt ud til kanten, for at de kan udvikle sig. Man skal overskride grænser, for at flytte grænser.

LÆS OGSÅ: Dan Andersen: Søgte hjælp for datterens skyld

Dem, han arbejder sammen med, får da også meget ud af de teambuilding-ture, som B.S. Christiansen tager dem med på.

- Man ikke kan flygte fra problemerne derude. Man bliver nødt til at deale med dem, og finde ud af, hvordan man så tackler dem, siger han og forklarer videre:

- Stort set alle får noget hjem til deres private liv også, og de helt unge spillere kommer også og fortæller mig, at de har lært rigtig meget, som de også kan bruge i deres privatliv.

Evigt aktiv

Den 71-årige mentaltræner har nok ikke planer om at trække sig tilbage inden for den nærmeste fremtid.

- Jeg er både heldig og privilegeret, og jeg elsker at arbejde sammen med alle de mennesker, jeg har med at gøre, siger B.S., der i øjeblikket jonglerer med mange bolde i luften.

Foruden et samarbejde med to golfspillere, som spiller i USA lige nu, træner han nemlig også med badmintonspilleren Viktor Axelsen - og som om det ikke var nok, er han også mentaltræner for FC Midtjylland.

LÆS OGSÅ: Kasper Schmeichel overrasker: Personlig hilsen til danskerne

- Selvom de (fodboldspillerne, red.) er på ferie, så er jeg i fuld gang med at planlægge den næste tur vi tager på igen her i sommer, som skal foregå i Danmark, siger han og tilføjer:

- Og så har jeg selvfølgelig en plan om, at vi laver en lidt hårdere tur til vinter.