SE BILLEDERNE: 'Masterchef'-dommer er blevet gift

Det er en stor dag for Dak Wichangoen, der er blevet gift med sin Anders.

Kendiskokken Dak Wichangoen har i dag sagt ja til sit livs kærlighed, og hun kan nu kalde sig hustru til sin partner gennem seks år, Anders Gjørtler Jensen.

LÆS OGSÅ: Adam Price misbrugt af svindlere

Det deler blandt andre 'Vild med dans'-stjernerne Mads Vad og Thomas Evers Poulsen på deres Instagram-profiler, hvor man kan se en række billeder fra den store dag.

– Kæmpe stort tillykke med brylluppet Dak og Anders. Vi glæder os så meget til at fejre jer resten af dagen, lyder det fra Thomas Evers, som dansede med Dak i 'Vild med dans' tilbage i 2017, og har delt et billede, hvor han står med det glade par.

- Så meget kærlighed, skriver Mads Vad i sit opslag, hvor man blandt andet kan se et billede fra bryllupsceremonien.

Artiklen fortsætter under billedet...

Dak Wichangoen og Anders Gjørtler Jensen og deres første barn Lily

Parret er blevet gift på Sønderborg, hvor Anders kommer fra, og selvom vejret er gråt, så ser det ud til, at regnen ikke har stoppet parret fra at udveklse løfter under åben himmel ud til vandet i byens havn. Brylluppet finder sted på Hotel Alsik, hvor 'Masterchef'-kollegaen Jesper Koch holder til.

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om de danske cykelryttere

For travlt til bryllupsplanlægning

Planlægningen af det smukke sommerbryllup har dog ikke været helt nem for den travle tv-stjerne.

Det fortalte Dak til HER&NU tilbage i januar.

- Det går ikke så skide godt med bryllupsplanlægningen. Jeg tror, at vi har lidt for travlt, lød det med et smil fra Michelin-kokken, der dog afslørede, at gæsterne får glæde af bruden i flere forskellige outfits, der er lavet særligt til hende.

- Der er to kjoler og tre looks.

37-årige Dak fortalte også, at kursen er retten mod syd, når dagens festivitas er overstået, og den står på bryllupsrejse.

- Vi er blevet enige om, at vi alle tre skal afsted. Vi har tænkt på, at det er nogle år siden, at vi har været i Thailand, fortalte Dak, der henviste til, at parrets treårige datter også skal med på turen.

LÆS OGSÅ: Heino og Cecilia Hansens familieprojekt: Humoristisk rejse

Parret har været forlovede siden december 2022, hvor Anders friede til sin udkårne på deres femårsdag.

Se billederne i opslagene herunder: