Ny udgave af Marc Ciano indtager 'Robinson': Følsom far

Der er stor forskel på 'Robinson'-fyren med tårer i øjnene og super-dateren fra 'For lækker til love'.

Det er ti år siden, Marc Ciano sidste gang var på skærmen i 'Et ton cash', og der er ikke meget smart realitystjerne over den Marc, der i aften indtager 'Robinson Ekspeditionen'.

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører: Her er Anne Laxholms afløser

Det står klart, da han rørstrømsk fortæller de øvrige deltagere om kærligheden og savnet til sin toårige datter derhjemme. Til pressemødet på den nye sæson er det da også netop datteren, der er en af de store ændringer i Cianos liv i forhold til tiden med 'Et ton cash' og 'For lækker til love'.

- Jeg er jo vokset siden dengang og er blevet meget mere moden og har fået nogle andre livsværdier, og er blevet far til en fantastisk datter, der betyder alt for mig. Jeg har skabt en karriere. Så jeg synes ikke, 'Robinson' er noget, der vil trække mig ned eller tilbage til dengang, fastslår han og understreger, at han ikke er ked af sin reality-fortid.

LÆS OGSÅ: Janni midt i dramatisk skilsmisse: Jeg elsker ham stadig

- Jeg skal ikke sidde og fortryde ting, jeg har gjort, for jeg har lært meget af det, fortæller han og påpeger, at selvom 'Robinson' også er et reality-program, er det ikke det samme.

- Det vækker minder, jeg æder det ikke lige så råt, som jeg gjorde dengang. Jeg har jo prøvet at komme lidt væk fra det, og det er ikke fordi jeg skal tilbage i en reality-bobbel.

Hør Marc Ciano fortælle mere om sin fortid og sit nuværende liv i interviewet herunder: