May efter "Vild med dans": Det gør pisseondt

Det er ikke uden omkostninger at træne op til det benhårde program "Vild med dans".

Nu er "Vild med dans"-sæsonen endelig over os endnu engang. Her til aften dansede de spændte deltagere for allerførste gang i det populære danseshow. Det var et brag af en premiere, hvor danserne gav alt, hvad de havde. 

LÆS OGSÅ: Ikke i tvivl: De vinder "Vild med dans"

Og sådan et show kommer ikke uden omkostninger og skavanker. 

Dét er noget, skuespiller May Lifschitz i den grad kan skrive under på. Hun dansede - sammen med sin dansepartner Mads Vad - en cha cha, og det har altså ikke kun været en dans på roser.

- Jeg tror, det hårdeste ved den her proces har været at strække mine knæ. Det gør pisseondt. Mads har været rigtig meget efter mig med mine knæ, fortæller May til HER&NU og uddyber:

LÆS OGSÅ: Nikolaj Lund er ny i 'Vild med dans': Er han i familie med Steen Lund?

- Jeg tror bare, at der er nogle fysiske ting, man ikke forstår. Det ser så legende let ud, når Mads lige tager sig en svingom. Men når man rent faktisk selv skal til at strække sine knæ hardcore i to minutter, så gør det avs. 

LÆS OGSÅ: Synd for Rachel: Må aflyse i sidste øjeblik

Og det har da også været en stor udfordring for May at gøre Mads kunsten efter og danse korrekt. For bare tre uger siden var den ifølge Mays dansepartner helt gal.

- Knæ, ben og fødder startede med at være helt forkert. Der var ikke én eneste rigtig ting for tre uger siden. Altså som i nul procent, smiler Mads og afslutter rosende:

- Men du holdt det i dag, det er imponerende, og det tager jeg hatten af for.