Interview med Mathilde Beuschau, Årgang 0, 27/01/2018 Mathilde Beuschau

"Årgang 0"-Mathilde springer køen over: Er startet i fertilitetsbehandling

Mathilde og kæresten kan nu komme i gang med det, de drømmer om.

Den 24. september offentliggjorde Mathilde Beuschau, der blev kendt i TV 2-serien "Årgang 0", at hun og kæresten Benjamin Sloth drømmer om at få barn sammen. Men det har ikke været nemt at indfri drømmen. 

LÆS OGSÅ: Frederik og Morten: Afslører tvillingernes navne

 Artiklen fortsætter under videoen af Rachel fra "Årgang 0".

Parret startede med et besøg hos lægen, der nu har fået dem længere i processen, faktisk så langt, at de nu er i gang. 

- Vi skal have en ICSI-behandling, som er en form for reagensglasbehandling. I den kommende tid skal vi derfor ofte ind og ud af klinikken for at gennemgå de forskellige trin, som blodprøver, rensning, ægudtagning, oplægning af æg osv. Der kommer til at ske en hel del!, fortæller Mathilde og forklarer, hvorfor de har kunnet springe den lange ventetid over, der normalt er. 

- Vi har besluttet at betale selv, så vi kan starte behandlingen allerede nu!.

Mathilde og Benjamin går altså uden om det offentlige og direkte til det private, da de gerne vil i behandling med det samme. 

- Næste skridt er en prøve fra Benjamin på fredag, og når jeg får min næste menstruation, som bliver enten lørdag eller mandag, skal jeg ind til udrensning. Jeg skal have nogle hormoner for at hjælpe processen i gang, så det bliver spændende at se, hvordan min krop og mit sind reagerer på det. Alt i alt har det været en dejlig dag, men også en dag fyldt med mange følelser og tanker. Jeg endte også med at græde i bilen på vej hjem. Det er hårdt, men forhåbentlig fører det til noget rigtig godt, slutter Mathilde det ærlige opslag. 

LÆS OGSÅ: Siden hun mistede sin søn, har én sætning været vigtig for Renée: ”Vi skulle lære at leve på en ny måde”

Til HER&NU/Realityportalen har Mathilde tidligere delt, hvorfor hun ærligt deler sin fertilitetsrejse med sine følgere. 

- Jeg har valgt, at dele det for at kunne snakke højt om det. Det hjælper mig altid, fordi så føler jeg ikke, at jeg står alene. Det har været så rart at høre fra så mange seje kvinder, som har været igennem fertilitetsbehandling, at det er lykkes for dem, siger Mathilde.

LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso skal have fedmeoperation