Linse afslører: Denne kendis gav mig sexlysten tilbage

Efter flere års tørke, har Linse atter gang i den. Takket være en ganske velkendt person.

Linse Kessler lægger ikke skjul på, at der er sket en stor ændring de seneste år, hvad angår hendes libido.

I podcasten 'Saftigt' løfter hun dog sløret for, at hun sidste gang fjollede rundt på lagenerne i februar, men at der forud for det var gået næsten et år siden sidst.

LÆS OGSÅ: Paradisoer raser mod Viaplay: Pivringe

Sexlysten er altså ikke helt forsvundet for 'Familien fra Bryggen'-stjernen, der da heller ikke er bleg for at dele ud af intime detaljer til podcastværten Elisa Lykke.

- Jeg er begyndt at onanere meget mere, fortæller Linse og tilføjer:

- Og hver gang, lige når jeg er færdig, tænker jeg: " Ej, jeg skal ud og bolle!", men så kommer jeg også ud af det, for det er sgu så dejlig nemt, det tager cirka 30 sekunder.

Faktisk var det en ganske særlig person, der fik tændt en ild under Linse igen.

- Jeg snakkede med Twerk-Louise, og hun sagde til mig: "Onanerer du egentlig meget?", og så sagde jeg: "Egentlig ikke, jeg synes jeg er holdt op".

Louise Kjølsen, bedre kendt som 'Twerk Queen'

Her tænkte tv-darlingen tilbage og kunne altså konstatere, at det var flere år siden, hun havde nydt en intim stund med sig selv.

LÆS OGSÅ: Thomas og Sæþór viser ringene frem

- Så fik hun nogen til at sende mig en stor kasse (med sexlegetøj, red.), og så kom jeg i gang, fortæller Linse, der fortsætter:

- Jeg vil skrive til hende, fordi det var virkelig sødt af hende, for det var faktisk på grund af hende og det legetøj, at jeg kom i gang igen.