Line Hoffmeyer løj: Sådan scorede hun Lasse Rimmer

Det hele startede med et stort crush og en lille "uskyldig" løgn.

Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer, som i dag danner par, har en kompliceret kærlighedshistorie, og det hele startede faktisk også med en lille løgn. 

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par i sorg: Har mistet baby i uge 21

Det fortæller Line i DR-programmet 'Udstillet', da gamle minder bliver vækket til live, da hun får vist en masse billeder af sig selv og Lasse fra parrets første år sammen.

- Det er dejligt, at se billeder fra dengang, hvor det var ret nyt, fortæller hun, hvorefter hun afslører, hvordan parret mødte hinanden. 

- Jeg havde gået rigtigt lang tid og ikke haft en kæreste, og så er jeg inde og se nogle tv-optagelser til et program, som Lasse er med i, og så får jeg bare et rigtigt stort crush på ham. 

- Jeg blev meget betaget af, hvor klog og skarp han var, og blev helt: Han er freaking nice, ham der.

En stor fed joke

Da Line forlader tv-optagelserne, siger hun til sin veninde, at hun vil være sammen med Lasse. 

-  Hun synes jo, at det er en stor, fed joke, fordi objektivt set er det et ekstremt urealistisk valg, som jeg foretager mig der, siger Line med et grin. 

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald fortryder

Dog havde Line ikke tænkt sig at give op på forhånd. 

- Jeg besluttede mig for at opdigte et skoleprojekt og skrive til ham, med nogle spørgsmål til en univertsitetsopgave, som ikke fandtes. 

- Så svarede ham, og derefter tog han faktisk teten på at flirte med mig. Så tog vi på en fuldstændig forrygende vindate, hvor vi blev lidt snalrede, og så kørte det egentligt bare derfra.  

LÆS OGSÅ: Nynne og Peter indrømmer: Vi er forelskede

I 2019 blev parret blev gift, men efter to år som gifte, lod de sig skille igen. Herefter var parret "on and off" i nogle år, men i 2023 fandt de igen melodien, og i dag er de stadig sammen.