Lærke Bodilsen single igen efter turbulent forhold

For tre uger siden gik tv-kendissen Lærke Bodilsen fra sin kæreste én gang for alle. Nu åbner hun op om bruddet.

De seneste år har i den grad budt på blæsevejr mellem DR-stjernen Lærke Bodilsen og on/off-kæresten Julius nemlig.

LÆS OGSÅ: Irina gruer for reality-comeback

Senest dukkede de op sammen til Reality Awards sommerfest i maj, hvor de atter havde fundet rytmen sammen.

- Det har været meget turbulent siden 2022, og vi har også været fra hinanden og datet andre, men nu har vi fundet ud af, at vi gerne vil give det en reel chance, lød det fra Lærke, der fortalte, at de to var gået fra hinanden "en million gange".

Det viste sig dog, at der var endnu et brud i sigte. Det bekræfter Lærke til Realityportalen.

- Jeg har ikke haft det særlig godt i mit forhold med Julius. Til sidst blev det så voldsomt en nat, at jeg havde lyst til at tage livet af mig selv, fortæller 'P3-holdet'-stjernen.

Fakta

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.
Kontakt Livslinien på tlf. 70 201 201 eller via deres chat på Livslinien.dk

LÆS OGSÅ: Afviser sugardating: Sofie-Mai tjener masser af penge selv

Artiklen fortsætter under billedet fra den voldsomme nat...

Helt galt gik det den 12. juni, hvor Lærke havde sit mest voldsomme anfald. Det gjorde, at hun måtte søge hjælp til at trævle op, hvad der egentlig var sket i det stormfulde forhold.

- Jeg fik talt med nogle profesionelle om, hvordan vores forhold var, og hvad der skete, når han gav mig mine angstanfald. Resultatet holder jeg for mig selv, men jeg fik en øjenåbner om, at jeg blev nød til at trække mig fra vores relation.

LÆS OGSÅ: Natasha Brock afslører diagnose: - Jeg er startet på medicin

Siden oktober har Julius ellers boet on/off hos Lærke, og hun har tidligere fortalt, at når bølgerne er gået højt, har han haft pakket sine ting og er smuttet. Denne gang var det dog Lærke, der gjorde det for ham, halvanden uge efter hun fik sit voldsomme anfald.

- En dag han var væk, valgte jeg at pakke alle hans ting i mit hus. Da han kom hjem intetanende dagen efter, fortalte jeg ham, at jeg ikke kunne holde til det mere, forklarer hun.

Selvom der nu er kommet ro på vandene, så er det stadig svært for Lærke at lukke Julius-kapitlet.

- Det var rigtig hårdt, når han gjorde mig ked af det, for jeg elskede jeg ham jo rigtig højt, og det var derfor, jeg ikke har kunne gå fra ham før i tiden. Jeg savner ham stadig nogle gange, når jeg tænker på de gode minder med ham, men jeg er også enormt lettet helt nede i maven over, at jeg ikke længere skal gå på æggeskaller, fordi jeg aldrig vidste, hvad humør han var i, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: CUTE! Er Daniel og Sinan blevet kærester?

Lærke Bodilsen og Julius