Skjulte forholdet: Risikerede straf

Det kunne hurtigt blive dyrt, hvis 'Bachelorette'-parrets forhold blev afsløret før tid. Derfor gjorde de lidt forskellige ting for at skjule det - noget med større succes end andet.

I tirsdags blev en vægt løftet fra Sofie Martinusen og Daniel Lazraks skuldre, da de endelig kunne afsløre, at de ikke blot valgte hinanden i 'Bachelorette', men at de stadig er sammen og endda med titlen kærester.

LÆS OGSÅ: Gravide Helena Witt scorer nyt job: Anderledes fremtid

Men indtil da har det ikke ligefrem været en dans på roser at holde forholdet skjult.

I ugens afsnit af 'Marcus og Realitypanelet' falder snakken på, hvor dårlig Sofie har været til at skjule Daniel på sin Instagram. Hendes redigeringsevner er i hvert fald ikke ligefrem til en guldmedalje.

Blandt andet har hun for et par uger siden forsøgt at skjule Daniel på et billede ved at omdanne ham til en skygge af en slags. Men hun glemte lige at fjerne hans sko.

Hun troede ikke, at folk ville lægge mærke til det, men som vært Marcus Eklund pointerer, så kan hun godt regne med, at særligt 'Reddit' er på pletten. Og det var de også.

- Jeg tænkte, at folk sikkert ville lægge mærke til, at en person ville have siddet der. Men folk ved ikke, om det var Daniel eller Mads, der havde siddet der. Men så begyndte folk at stalke hans sko, lyder det fra en forundret Sofie.

LÆS OGSÅ: Peter Birch er blevet single

Artiklen fortsætter under opslaget...

Parret blev også opdaget i, at de havde været i Budapest sammen, fordi en følger kunne genkende baggrunden på Daniels billede, selvom det var sløret. Og så har flere følgere også lagt mærke til, at de to nyder nattetimerne i det samme sengetøj, da Daniel lagde et billede op, hvor han befandt sig i det.

- At folk kan huske, at hun har haft det sengetøj på sine stories for over to uger siden... Jeg tænkte over det, da jeg tog billedet, men jeg tænkte, at der er ingen chance for, at de gætter det. Men 'Reddit' sover aldrig.

Bødestraf

Det kunne da også blive en noget dyr fornøjelse, hvis de ikke havde været forsigtige, og havde gjort en indsats for at skjule deres forhold.

- Det er bare en dyr bøde, man skal betale, hvis man bliver opdaget, forklarer Sofie og uddyber:

- Hvis der bliver taget billede af, at vi går hånd i hånd. Eller hvis vi kommer til at poste noget på sociale medier med hinanden, der direkte indikerer, at vi er sammen. Det giver bøde.

LÆS OGSÅ: Voldsom oplevelse for Sarah Grünewald: - Det er skræmmende

De små mysterier på Instagram er altså ikke noget, som de skal punge ud for.

- Det der med, hvis folk finder frem til, at vi har samme sengetøj, det er ikke bøde. Det kunne jo lige så godt være, at vi tilfældigvis har samme sengetøj i hver vores lejlighed.

LÆS OGSÅ: B.S. Christiansen har skiftet karriere: Sådan går det i dag

Du kan selv lytte til ugens afsnit af 'Marcus og Realitypanelet' herunder: