Kjeldbjerg om nøgenchok: Det var mit ansvar

Nu sætter Jakob Kjeldbjerg ord på et af de mest skelsættende øjeblikke i 'Robinson'-historien.

Et af de øjeblikke, som de færreste inkarnerede 'Robinson'-fans vil glemme fra programmet, er nøgenløbet, som skød ekspeditionen sæson 12 i gang i 2009. Her kan man se værten Jacob Kjeldbjerg råbe og skrige af sine deltagere, at de skal smide tøjet.

LÆS OGSÅ: Afslører: Bryggen vender tilbage

Tilbage står de chokerede deltagere, som skynder sig at makke ret. Allerede dengang delte klippet vandene, og nu er det i en kategori, værten ikke mener, man kunne slippe afsted med i dag. Det fortæller han i det nye afsnit af 'Breinholts', hvor Jakob Kjeldbjerg er gæst og forklarer episoden.

- Jeg er alene i hele verden. Producenten Jacob Juhl, som er idémanden bag alt det her vanvid, han siger - en normal producent ville jo sige, vi hjælper hinanden som hold her, og han ville klæde mig på og sige, Jakob, hvis de reagerer, så gør du det her, forklarer Kjeldbjerg og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 48 timer efter fødsel: Mie Fitness stopper ikke

- Det gjorde han ikke, vi havde kendt hinanden i nogle år, han sagde "Jacob du får dem bare til at tage tøjet af og løbe ned ad den her strand splitterragende nøgne", så det var bare mit ansvar. Så hvis jeg ikke havde fået dem til det, sæsonen var jo gået i stå i første minut, så det er derfor, jeg går sådan amok.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-par afslører fremtidsplaner: Udvider familien

I klippet, som man også kan se øverst i artiklen, bliver deltagerne jagtet af kannibaler, mens de løber nøgne ned mod stranden, men hele set-uppet var ikke gennemtænkt, indrømmer værten.

LÆS OGSÅ: Kong Frederik støtter landsholdet: Rejser til Tyskland

- Det går jo også galt, de der tre kannibaler - meningen er jo, at de her kannibaler skal indhente nogle af deltagerne, men der forregner vi os, for de er for tykke og utrænede, så de sakker jo mere og mere bagud. Så de er aldrig i nærheden af at nå deltagerne, fortæller han med et grin.

Se hele klippet øverst i artiklen, og se sæsonens sidste afsnit af 'Breinholts' på Viaplay.