Højgravid Mette Sommer kommer med opsang

'Bachelorette'-stjernen venter i spænding på, at hendes søn melder sin ankomst - men hun er ikke den eneste.

TV 2-kendissen Mette Sommer, der venter sit og kæresten Kristians første barn, havde termin 29. august. 

Godt en uge senere har den lille ny dog ikke meldt sin ankomst. 

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-deltager havde luret Henrik

Det til stor frustation for den vordende mor og tilsyneladende også for hendes 114 tusind Instagram-følgere, der spekulerer i, hvornår 'Vild med dans'-finalisten mon nedkommer. 

- Jeg modtager flere beskeder om, at nu må fødslen da være gået i gang og 'held og lykke' og så videre. Det er rigtig dejligt, at I er så mange, der holder øje og ønsker mig det bedste, indleder Mette en story og fortsætter:

 Men jeg kan også godt mærke, at det stresser mig lidt, at fordi jeg ikke lægger noget op, så er det ensbetydende med, at det er gået i gang. Det er det ikke. Og det er sindssygt hårdt. 

Selvom hun understreger, at det altså ikke skal tolkes som utaknemlighed, er det svært for Mette, at der bliver gisnet om, hvorvidt hun er i fødsel eller har født. 

LÆS OGSÅ: Bemærkede du det? Stor ændring i 'Robinson'

- Det er lidt som en våd klud i ansigtet, når jeg modtager sådan nogle beskeder, og jeg i virkeligheden bare sidder og har det fucking stramt, forklarer hun. 

Mette Sommer fortæller videre, at hun tirsdag fik en hindeløsning hos sin jordemoder i håb om, at det kunne sætte skub i fødslen. 

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører nyt job: Jeg skal ikke arbejde 8-16

- Det satte gang i et eller andet. Jeg fik meget murren, menstruationssmerter og plukveer, fortæller hun, men tilføjer dog: 

- Men i løbet af aftenen gik det ret meget i sig selv, og her til morgen var det tilbage til status quo.