Ikke set i 'Paradise': Havde besøg af læge dagligt

Nadja H havde det helt okay med, at rejsen sluttede her.

I dagens afsnit af 'Paradise Hotel', blev det Nadja Hansens tur til at forlade hotellet, og selvom det skabte drama, da Patricia ikke valgte hende, er hun helt okay med beslutningen.

LÆS OGSÅ: Anders efter 'Bachelorette': Jeg har et godt øje til en

Det fortæller hun i et længere opslag på Instagram.

- Sikke en lettelse. Min reaktion er blevet klippet ud, men jeg smilede helt, da mit navn ikke blev nævnt. Det bemærkede Olivia og spurgte ind til, hvorfor jeg smilede stort. “Jeg er lidt lettet”, fik jeg sagt. For jeg må indrømme, at jeg havde det ikke 100% nice derinde, forklarer Nadja.

LÆS OGSÅ: David efter tabt retssag: Jeg er uforstående

Artiklen fortsætter under billedet.

Nadja fik flashback til sin tidligere deltagelse.

- Det er jo ikke en hemmelighed, at jeg havde det svært efter min deltagelse i 2017 - som jeg har fortalt om mange gange efterhånden. Og der var rigtig mange af de gamle følelser, der kom tilbage, da jeg trådte ind på hotellet igen. Jeg brød sammen flere gange, fordi jeg blev så overvældet af gamle følelser. Og jeg havde virkelig svært ved at slappe af i det hele, forklarer Nadja.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy indrømmer mediestunt

Ifølge Nadja kom det bag på hende, hvor voldsomt hendes krop reagerede på at være tilbage i Mexico igen.

- Jeg har altid døjet meget med slemme mavesmerter i perioder, hvor jeg har været stresset eller ked af det - og derinde var smerterne virkelig slemme. Jeg var på lægeklinikken to gange og havde daglige besøg af lægen, fordi jeg havde så mange mavesmerter. Jeg havde besøg af lægen lige inden parceremonien, hvor jeg fik nogle smertestillende, og der kiggede han på mig og sagde: “Jeg tror, at det er stress”. Jeg nikkede og svarede “Det tror jeg også”.

LÆS OGSÅ: Efter 'Bachelorette'-bombe: TV 2 under pres

Nadja forklarer, at dagene efter sit exit forsvandt smerterne igen, men Nadja fortryder ikke sin deltagelse.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg tog afsted igen. For oplevelsen og for alle de søde mennesker, jeg har mødt derinde! Jeg havde en god oplevelse, og jeg synes, at det var dejligt at se og mærke, at produktionen passer bedre på deltagerne i forhold til gamle dage. Positiv udvikling! Men jeg var glad for, at det blev min tur, for det føltes ikke rigtig i maven for mig at være der. Jeg tror sgu, at jeg er vokset fra Paradise-Nadja, slutter hun opslaget.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer har tabt 15 kilo