Grevinde Alexandras hårde tid: Kæresten havde mange andre kvinder

- Jeg fandt ud af på barsk vis, at han så mange flere end mig. Ikke en, nej, lige pludselig kom det bare væltende ind fra alle sider.

Samtidig med at grevinde Alexandras mor i januar sidste år døde, opdagede hun at kæresten Nicolai Peitersen bedrog hende.

Og efter hun havde gjort det forbi, opdagede hun, at det drejede sig om adskillige kvinder.

LÆS OGSÅ: Efter lang kamp: 'Robinson'-stjerne i babylykke

Artiklen fortsætter under videoen.

Det fortæller grevinde Alexandra i et interview med Billed-Bladet.

- Midt i den sorgfulde tid fandt jeg ud af, at den mand, som jeg var sammen med, slet ikke var det menneske, jeg troede, han var. Det kunne bare ikke komme på et værre tidspunkt. Og det synes jeg bare var så ledt. Det var bare ikke i orden. Jeg fandt ud af på barsk vis, at han så mange flere end mig. Ikke en, nej, lige pludselig kom det bare væltende ind fra alle sider. Det var utroligt skuffende. Og at det skulle ske samtidig med min mors død var ikke ok. Jeg fik ikke lov at fokusere på min mor og sige ordentligt farvel til hende. Hele episoden var forfærdelig. Med ham fulgte der drama og kaos hele tiden, siger Alexandra i interviewet, der er lavet i forbindelse med hendes kommende 60-års fødselsdag.

Efter utroskaben kom frem i en artikel i HER&NU, beklagede Nicolai Peitersen dybt og undskyldte offentligt.

- Jeg har været utro, hvilket jeg fortryder dybt. Jeg undskylder uforbeholden til Alexandra, som jeg elsker inderligt og respekterer højt, og til hendes to sønner, som jeg holder ufattelig meget af. De tre har været uvidende om det, og jeg er frygtelig ked af den smerte, jeg har bragt dem. Jeg håber, de vil tilgive mig, skrev forretningsmanden i en mail til blandt andre HER&NU.

LÆS OGSÅ: Trine Jepsen har skiftet karriere: Sådan går det i dag

Det har endnu ikke været muligt at få en ny kommentar fra Nicolai Peitersen.

LÆS OGSÅ: Ikke set i 'Bachelorette': Rejste forgæves til Sri Lanka