Gravide Elvira savner især én ting

Elvira Pitzner er gået ind i slutfasen af sin graviditet, og kroppen er ved at forberede, at der kommer en baby.

Diamantdatteren Elvira Pitzner fra TV 2-programmet 'Diamantfamilien' er i 3. trimester af sin graviditet, hvilket betyder, at der nu er under tre måneder til termin.

LÆS OGSÅ: TV 2-kendis er blevet gift

Det kan både ses på den fine babybule, Elvira går rundt med, men det kan ifølge Elvira også mærkes - særligt på søvnen.

- Gad vide, om kroppen prøver at forberede en på baby? Siden 3. trimester har jeg ikke fået en eneste hel nat med uforstyrret søvn. Jeg vågner cirka to gange på forskellige tidspunkter i løbet af en nat, og jeg er ikke engang sindssygt træt, skriver Elvira i en nu udløbet story.

Elvira venter en lille pige med sin forlovede Mortada Haddad, og selvom Elvira ikke føler sig træt, så savner hun om en hel nat med god søvn.

- Jeg er lidt jaloux på ham, der sover igennem ved siden af mig, griner Elvira, der dog nok skal begynde at vænne sig til, at det bliver sådan i nærmeste fremtid.

LÆS OGSÅ: Jeanette og Michael afbryder ferien

Foruden at forberede sig på en baby, så er parret også ved at forberede bryllup, hvor vielsen skal stå på et slot i Frankrig næste sommer. Derudover er både Mortada og Elvira ved at sælge deres lejlighed og sommerhus, så de kan få et fælles hjem med have, så der er nok at se til.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy i sorg: Den værste dag i mit liv