Fie Laursen forsøger at stoppe Boris

Forholdet har længe været hektisk mellem søskendeparret hos familien Laursen, og nu spidser det endnu mere til.

Lige nu kæmper Fie Laursen og Boris Laursen side om side med at udgive deres version af sandheden om, hvad der er sket mellem dem, og hvorfor de ikke længere taler sammen.

I morgen den 2. juli er Boris på gaden med bogen 'Min ærlighed - Den anden side af sagen', men gennem en advokat forsøger Fie Laursen at få bogen stoppet.

LÆS OGSÅ: Mie Fitness afslører: Skifter navn

"Forbud mod udgivelse af deres bog", står der som overskrift i advokatbrevet, som Boris har delt i en story. Han deler yderligere indhold fra brevet, hvor der blandt andet står:

- Som advokat for deres lillesøster, Fie Laursen, retter jeg henvendelse til dem som forfatter af bogen (e-bog) 'Min ærlighed - Den anden side af sagen'. (...) Det fremgår af beskrivelsen, at bogen omhandler dine egne og din families ret private forhold, hvilket medfører at bogen indeholder oplysninger om øvrige personers ret private forhold. Det er undertegnedes opfattelse, at den ovenfor omtalte bog indeholder passager vedrørende Fie Laursens ret private forhold, hvilke forhold ikke uden Fie Laursens samtykke kan offentliggøres.

LÆS OGSÅ: Efter 'Forsidefruer': Det arbejder Gunnvør med nu

Artiklen fortsætter under billedet.

Boris Laursen og Fie Laursen
Boris Laursen og Fie Laursen

Realityportalen/HER&NU har været i dialog med Boris, der ikke lader sig skræmme af brevet.

- Jeg udgiver, siger Boris kort og understreger, at han ikke har yderligere kommentarer.

Fie Laursen, der selv har en ny bog på gaden, har heller ikke det store at tilføje og udtaler sig gennem en veninde, som passer hendes sociale medier.

- Fie har ikke lyst til at svare på spørgsmål omkring Boris. Hun lever et stille og roligt liv med sin søn og mand, og hun vil kun opfordre folk til at læse hendes bog 'Et Skridt Tilbage', som er til at finde på de danske bog-hylder til sommer, og kan købes som E-bog allerede nu.

Sidste punktum

Ifølge Boris har han behov for at udtale sig en sidste gang om sin søster, men så er sidste punktum også sat.

- Når du har læst denne bog færdig, håber jeg, det er nok til, at jeg aldrig behøver at udtale mig om Fie igen eller blive sat i forbindelse med hende. Jeg har virkelig forsøgt at komme videre med mit eget liv uden at skade nogen, men det er svært, når en anden person vil, står der blandt andet i Boris' bog, der udkommer tirsdag den 2. juli.

Boris har ni kapitler i bogen, hvoraf to af dem med tydelighed omhandler Fie Laursen: Kapitel 3 'Usund tilknytning mellem søskende - Besat' samt kapitel 6 'Bruddet mellem Fie og Boris - Udnyttelse'.