Boris Laursen til premiere på "Blokhavn" i Imperial (Foto: Anthon Unger)

Boris Laursen skal giftes i Danmark

Boris Laursen har været på knæ, og hun sagde ja.

Sent søndag offentliggjorde Boris Laursen i et opslag på Instagram, at han har været på knæ og nu skal giftes. 

 Artiklen fortsætter under videoen af Linse Kessler.

Meget utraditionelt og meget uventet friede Boris på sin morfars gravsted, da hans morfar står ham meget nært, trods han døde, da Boris kun var få måneder gammel. Men Boris har altid fået at vide, at han minder om sin morfar. 

LÆS OGSÅ: Chokbilleder: Christian Fuhlendorff ramt af sygdom

- Det, der gjorde historien endnu mere speciel, var, da jeg vendte hjem, fortalte min far, at han og min mor også var blevet forlovet foran mine bedsteforældre, skriver Boris i opslaget, hvor han også afslører, at kæresten Tatiana sagde ja. 

Til SE og HØR fortæller Boris, der i dag bor i Spanien, at brylluppet skal holdes i Danmark, for Boris har planer om at vende hjem, når han er færdig med at udforske verden. 

Boris og Tatiana var i Danmark for at besøge Boris' fætters nyfødte pige, som også var med, da Boris gik på knæ på kirkegården. 

-  Hun (Tatiana red.) blev chokeret, fordi vi var sammen med min fætter, hans kone og deres lille pige. Familien betyder meget for os, så jeg var glad for, at de var med, fortæller Boris Laursen til SE og HØR og tilføjer, at den lille pige skal bære ringene, når hun engang kan gå. 

LÆS OGSÅ: Han afløser Claes Antonsen i 'Vild med dans'