Efter 20 år på tv: Ibi trækker stikket

Den 49-årige tv-vært er aktuel med et spritnyt program på Kanal 5. Men med 16 tv-formater i løbet af de sidste 20 år, er det tid til en pause.

Der er nok ikke mange, der ikke kan genkende Ibi Støving, og det er med god grund. For den 49-årige tv-vært har nemlig lavet intet mindre end 16 forskellige tv-formater i løbet af de sidste 20 år, hun har stået foran kameraet. 

Derfor er det da også velfortjent at holde en pause – og det er lige præcis det, tv-værten har planer om at gøre. Lige om lidt hiver hun nemlig to måneder ud af kalenderen for at rejse til Bali og genfinde sig selv.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Nu er Tobias Hamann og Patricia Thyberg blevet forældre

Hun er dog lidt ængstelig over det nye kapitel, hun skal til at begynde. Det fortalte hun til HER&NU, da vi mødte hende i Kongens Have i forbindelse med pressedagen på hendes nye program ”Sælg! Sælg! Sælg!”.

– Jeg har knoklet de sidste 20 år, både med at arbejde og være enlig mor for min 18-årige søn, der lige er flyttet hjemmefra. Det er jo et kæmpe stykke arbejde, som nu er afsluttet, lød det fra Ibi, der da også glæder sig til at trække stikket for en stund.

- Så jeg skal ned i gear, og finde ud af, hvem jeg er nu. Det er virkelig hardcore, og jeg troede, at jeg ville være meget mere laissez faire omkring det, men det gjorde virkelig nas (at han flyttede, red.). Så det er en spændende periode, jeg er inde i, afsluttede Ibi, der endnu ikke ved, hvad hun skal lave, når hun kommer hjem igen.

”Sælg!, Sælg!, Sælg!” har premiere i dag, torsdag, på Kanal 5 og på Max.

LÆS OGSÅ: Sådan faldt Janni for Jeppe