Babs og Lærke Bodilsen afslører: Ført sammen af Knaldperlen

Babs er tilbage i rampelyset og nu i helt nyt selskab.

Sarah Skou Christensen, der er bedre kendt som 'Babs' i reality-programmet "Kongerne", har længe været væk fra den røde løber, men nu er hun tilbage og i selskab med en af de nye profiler - nemlig Lærke Bodilsen.

LÆS OGSÅ: Gravide Philine afslører kønnet

- Det er Knaldperlen (Walid red.), der præsenterede os for hinanden, og så har vi været bedste veninder lige siden, fortæller Lærke til premiere på "Sommer i Magaluf" og uddyber: 

- Jeg skulle i byen med Walid, og det skulle Sarah også - uden vi vidste, der var lavet dobbeltaftale. Men så mødte vi hinanden, og så har vi haft det fucking godt lige siden. 

Ifølge Sarah var det kærlighed ved første blik. 

Sarah er siden "Kongerne" blevet mor til to piger, der i dag er syv og fem år. Så hun nyder familielivet, men tager i byen med Lærke, når der er mulighed for det. 

LÆS OGSÅ: Da Søs Egelind fik kræft, lærte hun en særlig ting: "Det er et fantastisk våben i svære tider"

Sarah har trukket sig meget fra reality-miljøet siden "Kongerne", og hun bliver heller ikke længere genkendt som Babs, men hun synes, det er sjovt at være tilbage. 

- Mig og Sarah joker lidt med at få vores eget program, fordi vi er så syge i hovedet, når vi er sammen, griner Lærke, og Sarah tilføjer:

- Man skal aldrig sige aldrig, sådan har jeg det. 

LÆS OGSÅ: Stor mystik om DR's Katherine Diez-dokumentar

Foto af Babs dengang hun var med i "Kongerne". 

Babs fra 'Kongerne - Vilde i varmen' (Foto: SBS Discovery)