Christina Siguenza med børnene Stephanie, Isabella, Romeo og William.

'Årgang 0'-stjerne knust over dødsulykke

En forfærdelig tragedie har ramt den 16-årige søn, og hele familien er i sorg.

For Christina Siguenza fra 'Årgang 0's ældste søn, Romeo, er livet blevet vendt på hovedet, og han befinder sig nu i en dyb sorg. I denne uge mistede han nemlig en af sine bedste venner, som døde i en bilulykke blot 16 år gammel.

LÆS OGSÅ: 'Først til verdens ende'-par skal være forældre

Det skriver Christina i et rørende opslag på Instagram, som HER&NU / Realityportalen har fået lov til at gengive.

- Min søn er SØNDERKNUST. Han er en meget følsom dreng og reagerer også derefter. Vreden der er, der dernæst skiftes ud med tårer - og om igen. Men igen der er ingen forkert måde at reagere på, og det vil tage tid og støtte fra familien og de helt tætte venner. Før det ændrer sig lidt, og Romeo på et tidspunkt befinder sig der, hvor det er nemmere at rumme sorgen. Men den forsvinder aldrig. Sorgen har flere faser. Er man ung, voksen eller gammel, er det lige hårdt at gennemgå, skriver Christina og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Louise Wolffs chok til bryllup: Han faldt om

- Døden og sorg kan være et tabu, og selvom det ikke var en bror af blod, som Romeo og hans venner har mistet, er det stadig en voldsom og ubærlig sorg, de skal bære på. Døden efterlader en kæmpe hjertesorg, som ingen kan hele, men kærligheden efterlader heldigvis et minde som ingen kan stjæle. Det er også svært som mor, da man sekundært påvirkes af de svære følelser, man ser, at ens søn ikke kan rumme. Det gør så ondt i hjertet at se, og tankerne om P’s familie, og hvad DE må gennemgå - AV! 

LÆS OGSÅ: Johnny Madsen indlagt: Alvorligt syg

- Romeo, N og V i “4 kløveren”, der nu mangler deres sidste “blad” i flokken. Må de sammen stå ved hinanden og bevare alle de mange, MANGE gode minder de har om og med P. Siden 7. klasse har de 4 unge knægte stået sammen. Et betydningsfuld venskab, der skal bibevares helt ind i voksenlivet. Men P tager de i stedet med sig videre i deres hjerter.

LÆS OGSÅ: Janni: Sådan svigtede Karsten mig

Læs hele opslaget herunder: