Anna Seneca tilbage hos eksen: Derfor var det svært

Parret har fundet melodien igen, og nu fortæller Anna, hvad de har kæmpet med.

Til premieren på 'Paradise Hotel' dukkede Anna Seneca op uden sin kæreste, men det betyder ikke, at der er problemer i det private paradis. Det kører nemlig på skinner.

LÆS OGSÅ: Lissa efter kys med Jacob: Det vendte 180 grader

- Jeg har jo en kæreste, som jeg basically bor sammen med, og det går dejligt. Vi havde måske en lidt rusten start på vores forhold, men nu lever vi sammen og har det bare rigtig godt sammen, fortalte Anna og forklarede, hvad de havde kæmpet med.

LÆS OGSÅ: Ikke set i 'Bachelorette': Produktionen måtte ændre planerne

- Vi havde bare nogle ting, der skulle forventningsafstemmes. Og nogle gange kan det bare være lidt anderledes fra andre, og så når man har et lidt anderledes arbejde, end han er vant til og er i søgelyset, det kan bare godt gøre nogle ting sværere, når man i forvejen har lidt svært ved at finde melodien sammen og finde ud af, hvordan vil vi leve sammen, og det synes jeg, vi har formået nu, så det er dejligt.

For kæresten har Annas berømmelse og livet i offentligheden været noget af det, der fyldte meget, fordi han i modsætning til hendes tidligere kærester ikke selv er en del af den verden.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-par afslører fremtidsplaner: Udvider familien

- Han synes helt klart, det er anderledes og grænseoverskridende at have en kæreste, der er et offentligt ansigt og har det arbejde, som jeg har med at skulle dele mig selv til andre mennesker på min platform, så det har ligesom fyldt lidt, men jeg synes, vi har det dejligt, fastslog Anna og tilføjede:

LÆS OGSÅ: Endnu en 'Bachelor'-baby er på vej

- Han er ikke interesseret i at deltage til sådan nogle ting, hvis jeg bliver inviteret, men det har jeg det egentlig fint med, for det her er mit liv, og det er ikke noget, han har tilvalgt, så kan jeg lave det med mine veninder, og så kan jeg have et liv sammen med ham ved siden af.