Amalie Szigethys hjem ransaget af tyve: Føj, det er så ækelt

Tyve sparkede døren ind hos realitystjernen for at stjæle og ødelægge hendes ting.

Midt under optagelserne til sit nye realityshow har Amalie Szigethy, 32, og hendes kæreste, Mikkel Skelskov, 31, været udsat for et indbrud i deres hjem i Dragør.

På en række billeder, som hun har delt i en story på Instagram, kan man se at tyvene har sparket en dør ind og ransaget hjemmet for at finde værdier.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons søde hemmelighed: Jeg har født

Under indbruddet har de også ødelagt en række ting.

Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov.

- Jeg håber ægte de tyve som brød ind i mit hjem for nogen uger siden bliver taget. Vi har heldigvis overvågning og politiet er på sagen. Føj, skriver Amalie på billederne.

Hun har ventet med at fortælle om sagen for at give politiet arbejdsro.

LÆS OGSÅ: 'De dyre piger'-Thit afslører ny kæreste

- Har været stille omkring det da politiet skulle gøre deres arbejde i fred, men endelig er de kommet længere i deres efterforskning og jeg holder ikke min kæft. Føj, det er så ækelt.

Amalie Szigethy.

- Alt tøj, indhold af private ejendele, papirer, og så videre er blevet gravet i... samt stjålet og ødelagt så mange ting som har så meget værdi. Jeg er kommet mig over det nu, da min forsikring heldigvis dækker ALT men hold da op en omgang med mange følelser omkring det. Jeg er totalt krænket. Må de have rigtig dårlig smag i munden, dem som har gjort det her, siger Amalie, der det sidste års tid er blevet fulgt af et tv-hold.

Hendes nye realityshow, "Amalie - Mit Kaotiske Kærlighedsliv", får premiere på Prime Video fredag den 23. august.

LÆS OGSÅ: Karl Weihe afbrød ferien: Bestjålet på åben gade