Ærlige Line Hoffmeyer: Hjerteproblemer øger min sexlyst

Line Hoffmeyer åbner op om, hvordan livstruende hjerteproblemer paradoksalt har skærpet hendes sexlyst.

Line Hoffmeyer åbner op om, hvordan livstruende hjerteproblemer paradoksalt har skærpet hendes sexlyst i det aktuelle afsnit af Podimos podcast 'Saftigt'. 

Influenceren, der i 2012 gennemgik en hjertetransplantation, forklarer i podcasten, hvordan nærkontakt med døden har intensiveret livets andre aspekter.

– I de perioder, hvor jeg har fået en afskræk, og der har været noget voldsomt med mit hjerte, og hvor jeg har følt, at det her, det er ægte farligt, så er mit sexdrive fuldstændig vanvittigt. Jeg tror, at det er meget naturligt at søge den kontrast, når man står i noget ekstremt voldsomt og dødsfyldt, fortæller 31-årige Line.

Det seneste årti har Line været kærester med den 20 år ældre komiker, Lasse Rimmer, 52, og hun afslører, at parret altid har haft et velfungerende sexliv, der er mest aktivt i løbet af dagstimerne.

LÆS OGSÅ: Reagerer på ny 'Vild med dans'-vært: Jeg har stalket hende

– Jeg føler mig bare mere forbundet til min kæreste, hvis vi har sex, og jeg ved, at han også føler sig mere forbundet til mig, fortæller Line.

Den gode seksuelle kemi opstod allerede på parrets første date, og derfor var det i starten svært for Line at forstå, at Lasse ønskede at vente med at være intim, indtil parret havde datet i en periode. 

– Jeg var klar til at tage hjem sammen allerede efter første aften, og det var han ikke. Jeg kan huske, at jeg nåede til et punkt, hvor jeg tænkte: ”hvad er der galt?”, siger hun i podcasten. 

Senere blev Line Hoffmeyer dog både forlovet og gift med sin tålmodige kæreste, og på trods af et par bump på vejen og en skilsmisse er parret stadigvæk sammen.

LÆS OGSÅ: Kendte ansigter med i 'Landmand søger kærlighed'

Denne artikel er første gang bragt i denne uges HER&NU-blad. Tegn et abonnement via linket HER.