Kay efter 'Paradise'-exit: Jeg følte mig 100 procent sikker

Kay gik all-in på Shila, men alligevel valgte hun Rasmus som sin partner.

Af Mikkeline Andersen - 22. marts 2013 kl. 7:53

Onsdag smed Kay sin partner, Michelle, ud af ‘Paradise Hotel’. For den kræsne singlefyr havde glemt, at den efterfølgende dag var torsdag – og dermed parceremoni. Kay stod altså uden partner inden parceremonien, og det hjalp ikke, at Kay gik all-in og gav Shila ‘et par stykker med Kay’.
– Shila havde et godt øje til mig, så jeg gav hende lidt mere sex og troede, at den var hjemme, men det var den altså ikke, erkender Kay overfor Realityportalen.dk.
Shila viste sig nemlig fra sin mere taktiske side og valgte Rasmus som sin partner fremfor Kay.
LÆS OGSÅ: Anna: Jeg er kommet for at tage hævn!
Hun skulle være ærlig
Kay er en fyr, der siger tingene, som de er, og derfor havde han også bedt Shila om at være ærlig i forhold til, om de skulle danne par på ‘Paradise Hotel’.
– Vi havde en snak, og jeg siger til hende, at hun skal være ærlig. Hun skulle bruge lidt tid til at tænke og kommer så tilbage og siger, at vi kunne finde ud af noget. Så jeg følte mig 100 procent sikker, fortæller Kay.
LÆS OGSÅ: Kay: ‘Paradise’-pigerne er grimme
Men ved parceremonien i går måtte Kay erkende, at han ikke havde fået overbevist Shila om at spille med hjertet.
– Shila havde en aftale med Rasmus, som hun ville holde. Og så var jeg jo heller ikke populær på hotellet, så hun ville ikke gå imod de andre.
LÆS OGSÅ: Pigerne raser over Kays udtalelser
Shila er ikke lækker
Selv om der ikke skulle gå lang tid, før Kay og Shila endte under lagnerne, så er Shila langt fra Kays drømmepige.
– Shila siger, at hun lever op til alle mine krav – udover silikonebryster. Men jeg er ikke enig. Hun prøver at være lækker, men er det ikke, slår han fast og fortsætter:
– Hun har ikke helt styr på make-up og negle, der er noget hjemmelavet noget. Jeg ved, hvordan sådan noget skal være, og hendes var ikke i orden.
Til trods for at pigerne på ‘Paradise Hotel’ ikke faldt i Kays smag, så er han ikke i tvivl om, at det har været en uforglemmelig oplevelse.
LÆS OGSÅ: Michelle: Udelukker ikke pige-sex
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.