Kasseret 'Robinson'-par: Sådan reagerede vi

Jesper og Lotte måtte i aftenens afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’ forlade programmet, og her kan du læse, hvordan parret reagerede umiddelbart efter det brutale exit.

Af Katrina Nygaard - 31. august 2015 kl. 21:12

‘Robinson’-deltageren Jesper har fået rekorden i at være den deltager, der har været med i ‘Robinson Ekspeditionen’ i kortest tid.

Parret har brugt mange ressourcer på at komme sig ovenpå den store skuffelse. (Foto: James Thisted)

Parret har brugt mange ressourcer på at komme sig ovenpå den store skuffelse. (Foto: James Thisted)


Jesper og konen, Lotte, tog nemlig den 30-timer lange flyvetur mod ‘Robinson’ og Filippinerne og fik efter fem minutters optagelse besked på at forlade ekspeditionen.
Grunden til det pludselige exit var, at en læge fandt ud af, at Jespers blodtryk var alt for højt. Det var derfor alt for farligt for hans helbred at deltage i ekspeditionen.
– Det kom som et totalt chok, og vi fik det først at vide, da vi var i fuld gang med optagelserne, forklarer en tydeligt skuffet Jesper til Realityportalen.dk.
53-årige Jesper var dog ikke den, der var mest skuffet, det var derimod hans 47-årige kone, Lotte, som længe havde drømt om at deltage i ‘Robinson’.
– Jeg synes, at det var meget ydmygende bare sådan at blive sendt hjem. Det var jo ikke mig, der havde et forhøjet blodtryk, og et eller andet sted kunne jeg da godt have tænkt mig at være blevet, fortæller en oprevet Lotte.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Robinson’-par afslører: Vi er kærester
“Vi forstår ikke, at det kunne ske”
Hverken Jesper eller Lotte kan begribe, hvordan hele episoden overhovedet kunne ske.
– Vi havde været igennem en masse fysiske test på hospitalet og var blevet tilset af læger hjemme i Danmark, og der var alt okay, beretter en trist Jesper.
Parret blev hurtigt sendt tilbage til Danmark og besluttede i stedet at tage på en lang ferie for at bearbejde skuffelsen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Robinson’-par er blevet gift
TV3: Vi var klar over problemet
Realityportalen.dk har været i kontakt med TV3 for at høre, hvad de mener, der er gået galt.
– Faktum er, at Jespers blodtryk simpelthen var alt højt. Det var faktisk blevet flaget hjemmefra i helbredstesten, men Jespers egen læge vurderede ikke, at det var et problem. Jesper blev testet på selve dagen for landstigningen, og da blodtrykket stadigvæk var alt for højt, var der faktisk kun en mulighed tilbage: Ud. Det er meget brutalt, og vi var utrolig kede af det på Lotte og Jespers vegne, men vi blev nødt til det. Det ville være uforsvarligt at sende ham i kamp, forklarer TV3’s pressemedarbejder Jens Mogensen til Realityportalen.dk.
Pressemedarbejder Jens Mogensen forklarer også, at produktionen desværre ikke kunne lade Lotte fortsætte i ekspeditionen alene, da den er tilrettelagt som en regulær par-dyst.
– Vi var utroligt kede af at sige farvel til Lotte på den måde, men vi må også bare sige, at der er ingen fribilletter i ‘Robinson Ekspeditionen’, konstaterer Jens Mogensen.
Se- eller gense nedenfor øjeblikket, hvor Jesper og Lotte får at vide, at de ikke længere er en del af ekspeditionen.

Se ‘Robinson Ekspeditionen’ hver mandag aften kl. 20:00 på TV3.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Mark afslører: Monique var tredjevalg
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendis.