Kasper og Trine fra 'Hjem til gården' forelskede sig

Det viser sig, at kærligheden ikke kun spirede mellem et enkelt par i ‘Hjem til gården’.

Af Emilie Holm Egebro - 2. maj 2017 kl. 19:25

I gårsdagens afsnit af ‘Hjem til gården’ var det Freja Rosa Dissing Christiansen, som tabte tvekampen og skulle rejse hjem. Det blev enden på en hård uge for Freja, der i sidste uge måtte sige farvel til deltageren Marcus Faurby Stengaard, som hun ellers havde udviklet et kærlighedforhold til under optagelserne.
Det viser sig dog nu, at det ikke kun er Freja og Marcus, som forelskede sig under programmet. Også 30-årige Kasper Brock Jørgensen og 35-årige Trine Cecilie Enevoldsen har nemlig udviklet følelser for hinanden. Det har dog ikke været muligt for dem at vise deres kærlighed under programmet, da Kasper i forvejen havde en kæreste derhjemme. Allerede tidligt i programmet fandt han dog ud af, at det ikke skulle være dem, når han kom hjem.
– Jeg kom ind i en tankeproces, hvor jeg kom frem til, at jeg ikke skulle være sammen med min kæreste mere. Det var en proces, jeg gik i gang med, inden jeg begyndte at interessere mig for Trine på det kærlighedsmæssige plan, fortæller Kasper Brock til TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Maria i stor sorg: Jeg har mistet mit barn
Senere under optagelserne fandt han dog ud af, at der var noget helt særligt over Trine.
– Vi opdager, at vi er meget ens og vil de samme ting her i livet og har det egentlig bare sindssygt godt sammen, forklarer Kasper og slår fast, at der ikke skete noget fysisk mellem ham og Trine, mens de var på gården, da han ikke ønskede at såre kæresten derhjemme.
Faktisk var Kasper så påvirket af situationen, at han på et tidspunkt overvejede at forlade gården frivilligt for at komme hjem at få afsluttet forholdet med kæresten. Han valgte dog alligevel at blive på gården.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er med i nyt gård-program
LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-deltager flygtede fra Fremmedlegionen
Jeg havde mine bange anelser
Også Trine afslører, at hun fik stærke følelser for Kasper på gården. I en kombination af at tænke på hans kæreste og på selv at blive såret, valgte hun dog at holde følelserne tæt inde på kroppen.
– Jeg gik og havde mine bange anelser om, hvad der ville ske, hvis Kasper kom hjem til sin kæreste og fik en god snak, hvorefter de ville blive enige om at fortsætte. Derfor holdt jeg også det hele ud i en armslængde, samtidig med at jeg jo gerne bare ville kaste mig ind i det, siger Trine Enevoldsen til TV 2.
Hvorvidt kærlighedsforholdet har udviklet sig mellem Trine og Kasper efter hjemvendelsen fra gården, må du vente med at få svar på til programmet er slut.
Læs mere om Kasper og Trine på TV 2.
Se ‘Hjem til gården’ mandag klokken 20.00 på TV2.
LÆS OGSÅ: Lene Beier: Dét ville jeg bruge pengene på
LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Thomas: Skulle være gangster
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.