Kasper om vild brandert: Vågnede op med Lauras veninder

På Marvin’s Room må man gerne drikke i arbejdstiden.

Af Mikkeline Andersen - 9. november 2014 kl. 17:50

“Man drikker ikke i arbejdstiden”, vil de fleste chefer nok understrege. Men på brødrene Birchs bar, Marvin’s Room, gælder den regel ikke. Men hvornår har Kasper Birch egentlig været mest fuld på arbejde?
– Det var faktisk i den periode, hvor jeg var hjemme fra Mexico. Der havde jeg en enkelt vagt inde på Peters gamle bar, hvor jeg simpelthen blev så fuld i arbejdstiden, og det endte med, at jeg tog med to piger ud på et hotel, afslører Kasper i Spotlight.
LÆS OGSÅ: Sandy Esko vælter sig i dating-tilbud
Ikke hvem som helst
‘Paradise’-fyren erkender, at det var frygteligt at skulle ringe til chefen dagen efter, fordi han havde glemt alle sine ting på arbejdet.
– Heldigvis så lavede jeg ikke noget med de her to piger. Det sjoveste af det hele er, at det viste sig, at det faktisk er nogle af Lauras veninder fra Aabenraa, fortæller han.
Kasper og Laura blev ‘Paradise’-kærester på hotellet i Mexico, men det stoppede, efter Kasper for en stund var ude af hotellet. I dag danner Laura par med botox-kongen, Kim Novaa, mens Kasper har kastet sin kærlighed på Caroline.
Se hele afsnittet af Spotlight her:

LÆS OGSÅ: Breaking: Ulven afslører planer for realityprisen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.