Kandis-Johnny så døden i øjnene

En spøgelsesbilist med høj fart havde nær kostet sangeren livet.

Af . - 30. november 2019 kl. 13:55

Johnny Hansen sad selv bag rattet, da Kandis sent fredag eftermiddag var tæt på et frontalsammenstød med en spøgelsesbilist på motorvejen mellem Aulum og Sinding i Vestjylland.
LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem
– Vi kommer kørende med 130 kilometer i timen, og pludselig kommer der en bil ud af det blå. Til at starte med ser jeg lys, men tror det er i modsatte vejbane. Det er først på kort afstand, jeg opdager, at det er i vores kørebane, fortæller sangeren til TV MIDTVEST. 
– Havde jeg været 5-700 længere fremme på vejen, så havde jeg været i gang med en overhaling, og så møder man jo hinanden front mod front. Vi var var godt rystede. Jeg så et øjeblik for mig, at familien skulle have livsforsikringen frem. Jeg var nødt til at ringe hjem og snakke det igennem med min kone, siger Johnny Hansen, der har brugt hele weekenden på at bearbejde chokket. 
LÆS OGSÅ: Kandis-Johnny afslører bandefortid
– Når man fortæller om det til andre, og de siger: ”Er I klar over, hvor tæt på I har været?” For nej, i situationen tænker man ikke. Men nu tænker jeg, at nogen måske holdt hånden over os. 
Fire politibiler fik først stoppet spørgelsesbillisten ved landsbyen Tvis. Det viste sig at være en 80-årig mand fra lokalområdet, der sad bag rattet. Han blev sigtet for at overtræde færdselsloven ved at køre i det forkerte spor.
LÆS OGSÅ: Donorbaby på vej: ‘De unge mødre’-stjerne gravid igen