Kamp mellem reality-stjerner og fodboldspillere

I morgen lørdag den 8. august kl. 17.00 skal en stor kamp afgøres mellem reality-stjerner og fodboldspillere i ‘Fodbold mod cancer’.

Af Rikke Lynge - 7. august 2020 kl. 20:56

Flere reality-stjerner fra ‘Paradise Hotel’ og ‘Robinson’ samles i morgen, den 8. august, i den gode sags tjeneste, når non-profit velgørenhedsorganisation ‘Fodbold mod cancer’ afholder fodboldevent på Kolding boldklubs anlæg.

– Hos ‘Fodbold mod cancer’ ønsker vi at samle penge ind til kampen mod den forfærdelige sygdom kræft. 80% af alt, hvad vi indsamler ved at lave events, sælge merchandises osv i løbet af et helt år, går til vores udvalgte modtagere – vi vælger årligt en ny modtager af vores indsamling. I år er det besluttet, at vores indsamling går til børnekræftafdelingen på Odense Universitetshospital, fortæller Kasper Juul, Stifter af ‘Fodbold mod cancer’.

LÆS OGSÅ: Bendtner overvejer sine karrieremuligheder: Jeg vil altid være fodboldspiller

En af de reality-stjerner, der har sagt ja til at deltage i fodboldkampen er Jamil Faizi fra ‘Robinson’, og han glæder sig til en dag i fodboldens tegn.

– Jeg stiller op, fordi det er et super initiativ. Jeg kender selv folk, som har været påvirket af kræft på den ene eller anden måde, og der er virkelig ingen, der fortjener at gå igennem det. Jeg er bare glad for, at jeg kan gøre en lille indsats for at hjælpe med at samle ind til en fantastisk formål, fortæller Jamil til Realityportalen og forventer en underholdene dag med stor opbakning.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT: Paradiso har spillet på fodboldlandsholdet

Jamil har tidligere spillet ungdomsfodbold for Brøndby IF, men han ved ikke, hvordan benene har det længere.

– Jeg er en ret alsidig spiller, så jeg kan og har spillet alle pladser undtaget midterforsvaret. Jeg regner dog med at indtage en af kant pladserne, så jeg kan få lov til at drible lidt rundt. Jeg skulle gerne stadig kunne lidt med en bold, jeg har dog fået opereret korsbåndet, så det bliver min første kamp efter et år uden fodbold.

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Nu får ‘Fangerne på fortet’ premiere

Artiklen fortsætter efter billedet.

Jamil Faizi i sin fodboldtrøje for ‘Fodbold mod cancer’. (Foto: privat)

Foruden Jamil Faizi deltager Jaffer Janjooa, Nis Sørensen og Mark Bøgelund, som også har medvirket i ‘Robinson’. Fra ‘Paradise Hotel’ kommer Mathias Hjort, Kasper Eriksen, Isac Saabye, Türker Alici, Daghan Bilgisu og Oliver Erngart. De kendte reality-stjerner skal spille sammen med flere tidligere fodboldspillere, en pige fra U14 talenthold, musikere og tv-personligheder heriblandt Melvin Kakooza. Sammen skal de møde spillere fra Kolding Boldklub.

LÆS OGSÅ: For første gang: Ny kvindelig dommer i ‘MasterChef’

Gør det for mormor

Realityportalen har også været i dialog med Jaffer Janjooa, der har en særlig grund til at medvirke i indsamlingen mod kræft.

– Kampen mod kræft er altid noget, man skal støtte op om. Jeg har selv mistet min mormor til det, så det er noget jeg har tæt på huden og vil altid støtte op omkring kampen mod kræft, fortæller Jaffer, der glæder sig til dagen.

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein om sønnen Sean: Han bliver den bedste fodboldspiller i Danmark

– Mine forventninger til dagen er at det bliver en skøn dag med en masse god stemning, som kan give lidt lys i denne svære periode. Holdet har desværre ikke trænet sammen endnu, og en masse nye er kommet på holdlisten, så det skal nok blive rigtig spændende, fortæller Jaffer, der selv har en fortid som fodboldspiller i Brøndby og Glostrup.

Jaffer har ry for at gå hårdt til den på banen, men modstanderne skal ikke frygte ham.

– Jeg har tidligere ikke været bange for at gå hårdt ind i taklingerne osv., men nu er jeg jo blevet ældre og klogere, så hovedet bliver nok holdt lidt mere koldt, siger Jaffer, der først får udleveret sin spillertrøje på dagen i morgen.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde scorer ny værts-tjans

Ønsker du at se kampen eller bakke om om initiativet, så åbner pladsen lørdag den 8. august klokken 12.00, hvor der vil være aktiviteter og oplevelser indtil kl 17.oo, hvor showkampen skydes igang. Alle er velkommen.

Fodbold mod cancer

LÆS OGSÅ: Türker truer Føtex med advokater

Læs mere om