Kamil fra 'Sommer i Sunny Beach' viser datteren frem

Den tidligere party-konge blev i går far til en dejlig datter.

Af Mikkeline Andersen - 9. november 2015 kl. 12:00

Kamil Hedegaard har i ‘Sommer i Sunny Beach’ taget seerne med på vilde byture, når drinks og shots er blevet hældt indenbords samtidig med, at han gik all-in på at score damer. Men det er for alvor fortid, for i går blev han far til datteren, Emilia.

Det, at være blevet far, er det mest fantastiske, man nogensinde kommer til at opleve som menneske her på jorden. At se sit barn komme til verden, følge udviklingen fra første dag af Tanias graviditet og til at klippe navlesnoren på sit barn. Det er ubeskriveligt, fortæller den stolte og glade far til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Party-Kamil vender tilbage
Min kæreste er en fighter
Da Emilie i går så dagens lys for første gang, målte hun 50 centimer og vejede 3320 gram. Fødslen gik godt, og Kamil er ikke kun stolt af sin datter.
– Tania fik taget vandet klokken 8:15, og klokken 17:35 fødte hun! Jeg så, at min kæreste er en fighter, og det er fantastisk, hvad hun præsterede. Jeg er så stolt af Tania, siger han og uddyber:
– Den eneste bedøvelse var lattergas, som hun fik! Det er fuldstændig fantastisk arbejde.
Se de dejlige billeder af familien i galleriet.
LÆS OGSÅ: Party-Kamil er færdig med københavnske piger
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.