Kærligheden brast for ny ung mor

Efter seks års forhold er det slut mellem den unge mor og faren til hendes tre børn.

Af Jonas Sand - 4. april 2018 kl. 09:00

I tirsdagens afsnit af ‘De unge mødre’ blev seerne for første gang præsenteret for 24-årige Luna Munk fra Randers. Her fik man lov til at følge med i hendes hverdag med børnene Zacharias, Felix og Zilas, og i programmet fortalte hun, at hun mere eller mindre er alenemor, da børnenes far, Søren, har fast natarbejde.
Men siden optagelserne er der sket en del i det jyske hjem. Nu føles det nemlig ikke længere kun, som om Luna er alenemor til de tre drenge, for efter seks års forhold er det slut mellem hende og Søren. Det bekræfter hun over for Realityportalen.dk.
– Det har da selvfølgelig været hårdt følelsesmæssigt, og det har været svært at omstille sig. Vi har været kærester i seks år, og Søren den eneste rigtige kæreste, jeg har haft. Så selvfølgelig har det ikke været nemt, siger den unge mor.
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’: Her er sandheden bag første afsnit
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan møde Luna.


STORT GALLERI: Se alle Princess Nataschas vilde looks
LÆS OGSÅ: Lagt for had efter ‘De unge mødre’: Tør næsten ikke gå ud længere

Den rigtige beslutning

sin blog har ‘De unge mødre’-deltageren tidligere fortalt om bruddet, der skete i sidste måned. Her fik hun en anden bolig, og sammen med børnene flyttede hun fra kæresten. Ifølge hende var det hendes egen beslutning.
– I et mere eller mindre impulsivt øjeblik besluttede jeg mig for, at det skulle slutte – for vores alles skyld. Vi gjorde ikke hinanden glade, og har ikke gjort det længe. Faktisk var vi nået dertil i vores forhold, hvor vi for hinanden blot var et irritationsmoment, og vi havde et fåtal af gode dage, skrev hun.
– Jeg var nået til at se mindre og mindre frem til weekenderne, når Søren var hjemme, fordi weekenderne bød på sammenstød og magtesløshed. Jeg tror, vi begge har en del i det, der gik galt. Jeg er ikke ude på at skyde skarpt mod Søren, for én ting er sikkert; jeg elsker manden utroligt højt, det gør jeg, men det er kommet til et punkt, hvor jeg må lytte til min hjerne og ikke mit hjerte.
Og i dag er hun stadig sikker på, at hun traf det helt rigtige valg.
– Jeg har det godt med beslutningen. Vi var ikke gode for hinanden, og jeg er 100 procent sikker på, at det er det rigtige at gøre, slår hun fast her en måneds tid efter bruddet.
LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Jeg ammer, indtil børnene selv siger stop
LÆS OGSÅ: Bekymret ung mor: Min datter lider måske af alvorlig sygdom

Fortsætter i ‘De unge mødre’

Flere gange i de seneste år har ‘De unge mødre’ været nødt til at sige farvel til deltagere, fordi faren ikke længere vil have børnene på skærmen efter et brud. Derfor har blandt andre Malene Bowman og Annica Øst været nødt til at trække stikket, men det ser ikke ud til, at det kommer til at ske for Luna.
– Vi har ikke talt om det, men jeg kan ikke forestille mig det. Han har aldrig haft noget imod, at vi medvirker, så længe han bare ikke selv skal være med. Og det har vi respekteret, siger den unge mor, der lover, at der er masser af spændende ting at vente i fremtiden.
– Man kommer i hvert fald til at følge med i bruddet, og man kommer tæt på mine følelser omkring det hele. Og så selvfølgelig bare vores liv.
Du kan følge Lunas liv hver tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 og på DPlay eller løbende på hendes blog.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila sagsøger hospital efter datters hjerneblødning
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Kevin har fået sin største drøm opfyldt