Kærligheden brast for reality-forældre?

Meget tyder på, at det er forbi mellem de to reality-deltagere, der tidligere i år blev forældre for første gang.

Af Jonas Sand - 19. april 2017 kl. 16:25

Tilbage i januar blev ‘For lækker til love’-deltageren Kay Hansen og paradisoen Mille Lentz forældre for første gang, da sønnen Milton kom til verden lidt mere end et år efter, at de to var sprunget ud som par.
Det virkede som den store lykke for realityparret, der var blevet til en rigtig kernefamilie, men det ser ud til, at det ikke forholder sig sådan længere. Meget tyder nemlig på, at Mille og Kay ikke længere er kærester.
Kay står blandt andet som single på sin offentlige Facebook-profil, mens de to heller ikke længere følger hinanden på Instagram. Derudover har både Kay og Mille i den seneste tid lagt opslag op på forskellige sociale medier, der indikerer, at de ikke længere er i et forhold sammen og heller ikke ser deres søn hver dag.
Flere af deres følgere spørger da også, om de ikke er sammen længere, men hverken Mille eller Kay har svaret på følgernes undring.
SE BILLEDERNE: WOW! Så meget ligner Kay og hans søn hinanden
Kay: Ingen kommentar
Realityportalen.dk har forsøgt at få en kommentar fra både Mille og Kay til rygterne. Mens Mille ikke er vendt tilbage på vores henvendelser, lykkedes det at få kontakt til Kay, der dog ikke ønskede at sige meget om forholdet.
– Jeg er lige på vej i et møde, så jeg har ikke tid nu. Men hvis det handler om mig og Mille, så har jeg ingen kommentar.
Men kan du hurtigt be- eller afkræfte, at I er gået fra hinanden?
– Ingen kommentar.
Hvordan kan det være?
– Ingen kommentar.
Dermed ligger det altså på nuværende tidspunkt ikke helt fast, om de to reelt set er gået fra hinanden. Men meget tyder på det.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-stjerne er blevet single
LÆS OGSÅ: VIDEO: Kan I huske, da Kay checkede ind på ‘Paradise Hotel’?
LÆS OGSÅ: GALLERI: Har Kay altid været ‘For lækker til love’?
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.