Kærligheden brast for 'De unge mødre'-Nanna

Den unge mor er igen tilbage på singlemarkedet.

Af Jonas Sand - 8. juni 2017 kl. 9:04

Det var en lykkelig Nanna Eliasen, der tidligere i år afslørede, at hun havde fået sig en kæreste, der var helt anderledes end hendes tidligere kærester. Men det var desværre heller ikke lykken for hende.
Forholdet mellem de to er nemlig slut, efter de for et par uger siden gik fra hinanden. Det bekræfter ‘De unge mødre’-deltageren over for Realityportalen.dk.
– Det skulle bare ikke være os. Det var et forkert tidspunkt, og der var for meget rod i livet for os. Vi fik en svær start på grund af ting i privaten, og var svært at komme helt til livs med tiden, siger Nanna og fortæller, at de var enige om at stoppe forholdet.
– Jeg er ikke en person, der er god til at gå fra andre, så når jeg gerne vil ud af noget, beder jeg min partner om at stoppe det. Jeg kan virkelig ikke stoppe tingene. Så på den måde tror jeg, vi er ret enige om, at det lidt var en aftale.
LÆS OGSÅ: Nanna og Ditlev afslører: Sådan er vores forhold i dag
“Tiden sammen var den fedeste, men …”
‘De unge mødre’-deltageren fortæller, at hun nød tiden sammen med kæresten, men når de ikke var ved hinanden, så var der problemer mellem hende og fyren, som hun ikke ville fortælle identiteten på, mens de var sammen.
– Generelt har vores tid sammen ikke været helt normal eller efter bogen. Det har været helt hemmeligt, møgbesværligt, frustrerende og rodet, siger den unge mor og fortsætter:
– Tiden sammen var den absolut fedeste, men når vi var væk fra hinanden, havde vores forløb bare været for utraditionelt til, at det kunne være lige så godt og tillidsfuldt.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nanna sletter mindet om ekskæresten
Leder ikke efter ny kæreste
‘De unge mødre’-deltageren har ikke planer om at kaste sig direkte ud på datingmarkedet igen. Det er i hvert fald ikke noget, hun gør noget aktivt for.
– Altså, jeg leder ikke. Der er altid nogle, der skriver, eller som jeg skriver lidt med, men min interesse forsvinder gerne efter to-tre beskeder. Jeg gider ikke spilde mere tid, siger Nanna, der prøver at ændre sig i forhold til tidligere.
– Men jeg har også en lorte fortid med, hvordan jeg har brugt mig selv og min krop i forhold til fyre, så jeg prøver lidt at ændre kurs og ikke kaste mig i armene på nogen klamrianer, slår hun fast.
Nanna og Ditlev har igen fået gang i samværet om datteren Malucca. Det kan du se mere om i dette klip fra ‘De unge mødre’:

LÆS OGSÅ: Smertehelvede tvang ‘De unge mødre’-Nanna til operation
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.