Kærligheden blomstrer: Reality-par holder jul sammen

Det spritnye reality-par glæder sig til at tilbringe deres første jul sammen.

Af Emilie Holm Egebro - 13. december 2015 kl. 11:55

I oktober afslørede ‘Paradise’-baben Amalie Kronil og ‘Bikini Island’-hunken Nicklas Bust, at de var blevet kærester. Siden da har parret fløjet på en lyserød sky, og nu har de også besluttet sig for at holde jul sammen.
LÆS OGSÅ: Nye reality-dødsfald: To døde i helikopterulykke
– Jeg skal holde jul i min egen lejlighed sammen med min familie og Nicklas. Faktisk er det første gang, at jeg skal holde jul med en kæreste, men jeg er slet ikke i tvivl om, at det bliver super hyggeligt. Nicklas er så nem at være i selskab med, han er både underholdende, snakkesaglig og meget hjælpsom, forklarer Amalie til Realityportalen.dk og fortsætter:
–  Nicklas forslog faktisk selv at holde jul med min familie i år, så det var ikke en svær beslutning, hvor vi skulle være. Vi holder så 1. juledag hos hans familie, så vi får hygget med begge familier. Vi vægter begge familiehygge meget højt, så der er vi heldigvis meget ens.
LÆS OGSÅ: Annemette Voss afslører kønnet
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Amalie: Jeg er intelligent
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.