‘Kærlighed hvor kragerne vender’-Morten taler ud om Dorte og Malou

Nu sætter Morten ord på, om det egentlig er Malou eller Dorte, han er mest vild med.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. april 2022 kl. 14:55

Kærlighed er ikke altid let, og det er det heller ikke for ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-fyren Morten, der er havnet i en form for luksusproblem. Han dater for tiden de tre piger, Karoline, Dorte og Malou, i programmet, og lige nu virker det til, at han især er vild med Dorte og Malou.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe om at blive mor: Jeg glæder mig

Artiklen fortsættes under videoen med Jeppe Risager, der fortæller om sit kærlighedsliv… 

Singlefyren har dog svært ved at sige, hvem af de to piger, der giver ham de største sommerfugle i maven.

– Ved Malou kom følelserne meget pludseligt og hurtigt, lige da jeg så hende. Mens det med Dorte meget var noget, der kom snigende. Jo mere jeg lærte Dorte at kende, jo flere følelser boblede op indeni. Det var egentlig omkring festen, at jeg kunne mærke, der var noget. Lige der kom jeg også rigtig meget i tvivl, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Anna taler ud om utroskab: Det mest ubehagelige jeg har oplevet

En tredje pige

Morten refererer til den fest, som fyrene arrangerede, så pigerne kunne møde deres venner. Her fik han virkelig øjnene op for Dorte, som kommer fra det samme sted, som han selv gør, og som har den samme humor.

Men han følte aldrig, at Dorte overhalede Malou.

– Det var to forskellige måder at falde for en pige på. Der var aldrig en favorit af de to. Fordi de kunne noget specielt hver især, siger han.

LÆS OGSÅ: Reality-par tilbage på skærmen: Her er premieredatoen

For seerne af ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ virker det måske til, at Morten mest af alt havde fokus på de to piger – men den tredje pige, Karoline, var lige så meget inde i billedet. Hun er bare ikke med i så mange scener.

– Jeg har også tænkt rigtig meget på Karoline. Hende dater jeg også på det her tidspunkt. Og det er ikke så meget med i programmet. Især under sommerfesten brugte jeg meget tid på at finde ud af, hvem hun var, lød det tidligere på ugen fra Morten.

LÆS OGSÅ: Retssag får store konsekvenser for Teitur: Fjerner alt