Jussi tilfreds med Ulrich: Han er jo Carl Mørck

Jussi Adler-Olsen er begejstret over Ulrich Thomsen i rollen som Carl Mørck.

Af Nikolaj Vraa - 6. juni 2021 kl. 13:58

Mens Jussi Adler-Olsen sidder og skriver færdig på den næste ‘Afdeling Q’-bog, glæder han sig over det nye hold skuespillere, der gør hans elskede karakterer levende på det hvide lærred.

Ved premieren på ‘Marco Effekten’ bakkede den 70-årige krimiforfatter op om Ulrich Thomsen, 57, Sofie Torp, 31, og Zaki Youssef, 41, på den røde løber i Imperial Bio. Her fortalte han, at han rigtig godt kan lide den nye ‘Afdeling Q’-film, som han kalder anderledes fra de første i serien.

– Jeg synes, de første fire var underholdende. Skal vi ikke bare sige det. Det her er noget andet, og det er spændende, synes jeg.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Her er grevinde Alexandras nye kæreste

Underspiller rollen

– Hvad synes du om Ulrich Thomsen som Carl Mørck?

– Han er jo Carl Mørck. Altså det er han bare.

– Mere end Nikolaj Lie Kaas?

– Hør lige her. Carl Mørck er en ældre mand, det er Nikolaj Lie Kaas ikke, og det ville han heller ikke være. Ulrich underspiller rollen meget, meget fint. Sart, synes jeg. Der skal ikke så meget til. Det kan jeg meget godt lide. Der behøver ikke at være de helt store armbevægelser i den her sammenhæng.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Dennis Knudsen er blevet far for anden gang

Skal afslutte fortællingen

Ulrich Thomsen har sagt ja til at afslutte fortællingen om den plagede kriminalbetjent, der er planlagt til at spænde sig over i alt 10 film. Han siger til HER&NU, at han har det godt med tanken om at blive gammel med Carl Mørck.

– Det har jeg det fint med. Det er jo det sjove ved jobbet, at karakteren med årene udvikler sig i bøgerne, lyder det veltilfreds fra skuespilleren.

LÆS OGSÅ: Sada Vidoo skal skilles

LÆS OGSÅ: Linse og Geggo forsonet efter uvenskab