Dagens julegodte: Kia holder jul i familiens skød

Julekalender, tegnefilm, hygge med familien – og et julegaveønske, der ikke kan købes for penge.

Af Mikkeline Andersen - 8. december 2012 kl. 17:40

Den 24. december kulminerer julens julekalendere, hygge og sne i en juleaften, som ‘For lækker til love’-pigen, Kia, fejrer med familien.
– Jeg fejrer jul med min familie. Vi starter om eftermiddagen med at være sammen, og om aftenen spiser vi rigtig julemad med and, flæskesteg, brune kartofler og det hele. Og selvfølgelig med risalamande med mandelgave til dessert, fortæller hun til Realityportalen.
Derefter kommer kaffen og alt det søde på bordet, så depoterne er godt fyldt op, inden der skal danses om juletræ og åbnes gaver.
Julen er fyldt af gode ting
Julen er en særlig tid, hvor man kan lade sig drage med af den varme og hyggelige stemning, der omgiver måneden. Og om Kia har gjort dette vides ikke, men en ting er

Kia er ikke med i den nye sæson af ‘For lækker til love’. (Foto: TV3)


sikkert – hun har intet dårligt at sige om julen.
– Der er intet dårligt ved julen. Men da jeg var lille, syntes jeg, at der var alt for lang tid til, at vi skulle åbne gaver. Men i dag nyder jeg hvert et minut af dagen.
Ligeså sikker som den smukke pige er på, at der intet dårligt er ved julen, ligeså bevidst er hun også om, hvad det bedste ved julen er. Nemlig at være sammen med hele familien den. 24. december.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Kia: Jeg er bare mig selv
Det største ønske kan kun købes af kærlighed
Som barn er ønskelisten lang, og der er ingen grænser for, hvad der skal ligge under træet. Men efterhånden som man bliver ældre, ændrer værdierne sig.
– Mit største julegaveønske kan ikke købes for penge – kun af kærlighed. Jeg har et stort savn til min oldemor, som desværre ikke lever mere, men jeg ville ønske, at hun kunne tilbringe julen sammen med os, siger hun og fortsætter
– Og min bedste julegave var, da min lillebror kom til verden i december 1996.
Julefilm, juleunderholdning og julekalender
For Kia er der ingen tvivl om, hvad der hører en rigtig jul til – heller ikke selvom man ikke er et barn længere. Hun holder nemlig ved i traditionerne og det ‘barnlige’-jeg.
– Jeg elsker at se tegnefilm og alt det for børn. Faktisk er min yndlingskanal ‘Disney’. Så jeg elsker december måned med fantastiske julefilm, juleunderholdning og ikke mindst julekalender, siger en juleglad Kia.
Og favoritjulekalenderen har ikke ændret sig siden barndommen. Hun holder nemlig stadig fast i Pyrus’ julekalender.
LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Mitchel har fået sin julegave
Julemanden kom på besøg
Indtil Kias lillebror holdt op med at tro på julemanden, var han fast gæst juleaften. Men de sidste år har han holdt en pause, men noget tyder på, at julemanden igen kigger forbi med sine rensdyr og gaver.
–  Han vender forhåbentlig tilbage i år, da vi har fået nogen nye små i familien, fniser hun.
Selv holdt hun op med at tro på julemanden, da hun som ti-årig opdagede morens ‘fuskeri’.
– Jeg opdagede det, da det første jeg gjorde om morgenen var at tage min gave fra julemanden i min strømpe. Men aftenen før havde jeg set min mor pakke gaver ind til juleaften, og der havde hun brugt præcis det samme papir, som min gave fra julemanden var pakket ind i, fortæller hun om dage, vor hun afslørede julemanden.
Slutter af i byen
Generelt beskriver Kia sin jul som traditionel, men der er dog en ting, som hende, vennerne og veninderne har indført, som afslutning på en hyggelig dag og aften.
– Jeg tager i byen med vennerne og veninderne, når vi færdige med familien. Og så klæder jeg mig ud som fræk nissepige, afslører hun til Realityportalen.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.