Joy har mistet tiltroen til mænd

Reality-baben Joy har svært ved at tro på, at der stadigt findes gode mænd derude.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 19. august 2014 kl. 15:23

‘Selvoptaget’-stjernen Joy afslører i et blogindlæg, at hun ikke længere har tiltro til, at der findes flere gode mænd derude. Det sker, efter at Joy har haft en række dårlige oplevelser med mænd gennem de sidste par år. Det er kommet så vidt, at det påvirker hende hver gang, hun skal indlede et nyt forhold.
– Jeg har virkelig mistet tiltroen til, at der findes ordentlige mænd derude. Jeg er så bange for at blive skuffet hver gang. Og hver gang jeg så dater en, tænker jeg allerede på forhånd, at de vil mig ondt og kan ikke have tillid eller være tryg. Så jeg ødelægger det også for mig selv med disse destruktive tanker, skriver hun på bloggen.
LÆS OGSÅ: Selina: Sådan har jeg det med Peter
Falske mænd
Det er heller ikke småting Joy har måtte stå model til gennem tiden. Hun fortæller i indlægget om en ekskæreste, der ville sælge hende til pressen.
– Jeg havde engang en fyr, som jeg tog i at prøve at sende artikler om mig til Se og Hør, det var meget ubehageligt. Folk vil pludseligt være sammen med en, fordi de tror, at de selv kan blive “opdaget” eller blive kendte ved at hænge ud med en, der har været på tv.
Derudover er hun også stødt på mænd, der kun var interesseret i hende, fordi hun havde været på tv. I den omtalte situation lugtede hun lunten, inden det kom så vidt. Og det har også lært Joy, at hun ikke skal nøjes så hellere undvære.
– Mit kærlighedsliv er ikke lige det bedste. Jeg er heldigvis ikke desperat efter fyre, jeg vil hellere undvære end at nøjes. Men ude i fremtiden kunne jeg da godt tænke mig en kæreste, men igen er jeg bare så bange for, at de udnytter mig eller er utro, fortæller hun.
Hun håber dog alligevel, at hun kan finde en mand, der ikke vil såre eller udnytte hende i fremtiden.
LÆS OGSÅ: Joy opfordrer til at lægge smartphonen væk
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.