Jonas i forsvarsposition: Lyv, lyv, lyv!

‘Paradise’-fyren har i al hemmelighed hygget med pigerne på hotellet i Mexico, men ved aftenens Pandoras valgte Monique at gøre det knap så hemmeligt.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 18. marts 2015 kl. 22:30

Allerede efter kort tid på ‘Paradise Hotel’ er det tydeligt for enhver, at Jonas er glad for de kvindelige paradisoer. Meget glad. Den unge fyr har i al hemmelighed delt kys og kram ud til Sandra, Monique og Christel, men her til aften valgte Monique at afsløre Jonas’ hemmelighed, da der var Pandoras.
– Monique valgte at fortælle det for at skabe splid. Jeg blev faktisk lidt forvirret, fordi det ville have givet mening, hvis jeg havde været partner med Christel, men jeg er jo med partner med Nanna, så jeg forstår ikke rigtig hendes plan i det, fortæller Jonas til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Jaguaren Jonas forstår ikke pigerne opmærksomhed
Kun én ting at gøre: LYV!
Christel har et godt øje til Jonas, og derfor var hun ikke glad, da Monique fortalte, at Christel ikke er den eneste, der deler mundvand med ‘Paradise’-fyren. Så Jonas måtte have sine talegaver i sving for at overbevise Christel om, at netop hun er den eneste for ham på hotellet. Om det lykkedes, ved han ikke, erkender Jonas.
– Jeg tror det næppe. Men i sådan en situation, hvor jeg allerede gentagne gange har løjet, så er der kun én ting at gøre. At lyve igen, slår han fast.
Selvom Jonas allerede har haft gang i en lille håndfuld piger på hotellet, så er han ikke i tvivl om, hvem der er hans favorit.
– Der er ingen tvivl i mine øjne. Personlighed tæller også meget, så det er klart Christel.
LÆS OGSÅ: Er Jonas den nye ulv på ‘Paradise Hotel’?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser