Joker: Jeg kan være meget utilregnelig

‘Kongerne helt til hest’ får en ny, og helt utilregnelig konge i denne sæson, som godt ved hvad han vil have i en drømmekvinde.

Af Dan Bjerggård - 15. september 2014 kl. 12:00

Herlev-drengen Ronnie er en af de nye konger som gæster byerne i trekantsområdet, Vejle, Kolding og Fredericia i den nye sæson af ‘Kongerne helt til hest’, og han fortæller at han har to sider af sin personlighed.
– Jeg bliver kaldt Joker, fordi jeg kan være meget utilregnelig. Når jeg er ædru er jeg den søde, sociale og meget snaksaglige fyr, men når jeg bliver fuld, så bliver jeg utilregnelig, fortæller han til Realityportalen.dk, og uddyber:
– Når jeg bliver fuld og ser en pige som jeg har lyst til at kysse, så går jeg all in. Jeg kan finde på hvad som helst for at få hendes opmærksomhed, og ellers finder jeg på en masse skøre ting. Jeg kan dog også nogle gange blive lidt af en idiot, lyder det ærlige svar.
LÆS OGSÅ: Er knaldperlen og Kia kærester?
‘Brysterne kan altid blive lavet’
Selvtilliden fejler da bestemt heller ikke noget hos den nye konge.
– Jeg er en flot fyr, så før jeg skal være sammen med en pige, så skal hun minimum være over en sekser. Derudover skal hun være lavere end jeg og have en lille røv. Hendes bryster er ikke så vigtige, for dem kan man sku altid få lavet.
Og Joker har bestemt planer om at få nedlagt nogle piger i programmet:
– Mit mål er, at scorer en masse damer! Og jeg kan helt sikker slå Knaldperlen i at få nedlagt flest piger, uden tvivl, afslutter den 24-årige Ronnie.
LÆS OGSÅ: Ny konge vil score Knaldperlens søster
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.